📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krąg życia się zatoczył dla tej Pani
To się nazywa „kogoś nie lubić”! Podręcznikowe
Kurwa przecież to lemingi sex lalka jest widać nienadawała się chcial oddać i zwrot hajsu ale nie chcieli bo "używana" tyle.
Zasysacz napisał/a:
Kurwa przecież to lemingi sex lalka jest
skąd wiesz jak wygląda sex lalka?
Zasysacz napisał/a:
Kurwa przecież to lemingi sex lalka jest widać nienadawała się chcial oddać i zwrot hajsu ale nie chcieli bo "używana" tyle.
Halman napisał/a:
skąd wiesz jak wygląda sex lalka?
Bo to jedyne co mu dupy daje
Nie wiem czy to prawda ale gdzieś czytałem, że jeśli kogoś tam potrącą to sprawca płaci za leczenie i jakąś tam niby rentę do końca życia wiec bardziej opłaca się poprawić niż dzwonić po pomoc
O skurwiel jebaniutki!
Poniosło typa fest.
W sumie jak ją rozjechał i już miał kryminał to dodał coś więcej
Piękne koło zatoczył
Poniosło typa fest.
W sumie jak ją rozjechał i już miał kryminał to dodał coś więcej
Piękne koło zatoczył
Narobił sobie chłop problemów. Jeszcze z Bogiem sprawa, jeśli tylko rozjebał chłodnicę, bo kupi nową i przy odrobinie chęci wymieni sam w zaciszu własnego garażu. Ale jeśli to wyciek oleju to będą wydatki! A żona już się nie dorzuci do naprawy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów