📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dziecko zapierdalając łbem w poręcz, zrobiło „wisienkę na torcie”.
Stara diabelska proca chciała do piekła zabrać ze sobą jeszcze dziecko... Na szczęście Błogosławione schody ruchome nie dały się podpuścić demonowi ! i go skutecznie wegzorcyzmowało ! Ot co !
Ta stara powinna za karę iść po schodach w przeciwnym kierunku. Zjebana baba.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Stara diabelska proca chciała do piekła zabrać ze sobą jeszcze dziecko... Na szczęście Błogosławione schody ruchome nie dały się podpuścić demonowi ! i go skutecznie wegzorcyzmowało ! Ot co !
Winny jest dzieciak, bo bał się wejść na schody. Gdyby nie facet (?) w białym, kobieta by się wycofała.
Zobacz na ręce małej na szklanej poręczy/burcie (z prawej).
Zajebista blondyneczka się pokazała)
mazga50 napisał/a:
Winny jest dzieciak, bo bał się wejść na schody. Gdyby nie facet (?) w białym, kobieta by się wycofała.
Winna jest tylko i wyłącznie Gruba baba... zauważ że wchodząc na schody rozmawia przez telefon zamiast pilnować dzieciaka... dzieciaki w tym wieku... są nie przewidywalne... szczególnie na schodach ruchomych... potrafią wpaść w panikę ... wiem co mówię bo jestem ojcem 5 latki i zawsze łapię ją za rękę kiedy wchodzi na schody ruchome.
mazga50 napisał/a:
Jak dla mnie to druga stara baba, a nie chłop XD
NataliaW napisał/a:
Gruba, ohydna i głupia. Kto to wyruchał...
Nadal nie wiesz, kto jest twoim ojcem?
a wszystko przez dzieciaka ktory zapieral sie o obudowe poręczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów