Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:57
Panda w zoo
~CrazyEdek • 2025-03-28, 6:57
Pełne gacie.

00:00
-00:56
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BigLebovsky 2025-03-28, 13:13 2
Puczysta napisał/a:

Ten sp🤬olony wegański miś powinien już dawno wyginąć. Ewolucja go kompletnie wyklucza z egzystencji. Tylko przez tych zj🤬ych kitajców są one dalej hodowane. Na nagraniu świetnie widać, że ten ciamajdowaty zjeb z pędów bambusa ma energii na kilka sekund walki.

Nie obrażaj k🤬a misia. Ty czy się nażresz mięsa czy pędów to też masz energii na kilka sekund walki.
Zgłoś
htp 2025-03-28, 13:36
Wyraźnie widać, że chciał się tylko pobawić.
Zgłoś
panar3 2025-03-28, 14:09
Żyję na tym świecie już dosyć długo, wiem sporo, ale nie wiedziałem, że pandy w kitajskim zoo karmi się żywymi kitajkami... no cóż.

[ Dodano: 2025-03-28, 14:28 ]
mam_racje napisał/a:

"Ledwie Mieszkowi był czas zmrużyć oczy,
Zbladnąć, paść na twarz: a już niedźwiedź kroczy.
Trafia na ciało, maca: jak trup leży;
Wącha: a z tego zapachu,
Który mógł być skutkiem strachu.
Wnosi, że to nieboszczyk i że już nieświeży.
Więc mruknąwszy ze wzgardą odwraca się w knieję,
Bo niedźwiedź Litwin miąs nieświeżych nie je."

Bardzo dziękuję! Ten wierszyk zawsze gadał mój tato jak byłem mały, tj. 50 lat wstecz. Łap piwo.
Zgłoś
elim 2025-03-28, 15:04 1
JoSeed napisał/a:

Są takie slodkie, a tak niebezpieczne...

Poszukałem sobie info na ten temat i wychodzi że są spokrewnione z niedźwiedziami, więc nic dziwnego że mogą być agresywne. Ciekawostką jest też to że ich układ pokarmowy jest przystosowany do spożywania mięsa, ale zamiast tego wpieprzają przez cały dzień bambus, poświęcają na to 16 godzin dziennie wpierdzielając nawet 30 kg tego badziewia czyli 1/3 swojej masy, przy czym są w stanie przyswoić zaledwie 17% takiej paszy, dlatego żyją na granicy śmierci głodowej (normalne roślinożerne przystosowują 80% swojego pokarmu).
Zgłoś
ism 2025-03-28, 16:07
wow, tego jeszcze nie widziałem. Kreują je na takie nieudaczniki, a tu proszę
Zgłoś
Lukash2107 2025-03-28, 16:10
Jebnieta dz🤬ka.Po h🤬j uciekała.??Tylko sie uratowała i zepsuła film
Zgłoś
DEADmanPL 2025-03-28, 16:15
O k🤬a panda w tekkenie tak samo sprowadzała do parteru
Zgłoś
CrystalFairy 2025-03-28, 20:52
Pandy są urocze, ale głupie jak but. Jeśli panda Cię przechytrzyła, to może faktycznie nadajesz się na j🤬ą karmę.
Zgłoś
Maro72 2025-03-29, 2:14
Gdyby mi ktoś zamknął furtę do piwnicy, to tak samo bym zaeragowal jak misiu. Nie daj Boże odciąć sadola i internet. Wtedy zamienił bym się w hułownie, zapłakał nad konstytucją i zmiażdżył US end a i rasije. Pewnie upadlina oberwała by rykoszetem, ale to na chwalę RP.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-03-29, 8:19
Puczysta napisał/a:

Ten sp🤬olony wegański miś powinien już dawno wyginąć. Ewolucja go kompletnie wyklucza z egzystencji. Tylko przez tych zj🤬ych kitajców są one dalej hodowane. Na nagraniu świetnie widać, że ten ciamajdowaty zjeb z pędów bambusa ma energii na kilka sekund walki.

świetnie nadawałby się do naszego fame MMA
Zgłoś
Marman88 2025-03-29, 8:19
Biedne zwierzęta, tych żółtkow się namnozylo jak szarańczy, zeżrą nawet własne gowno i niszczą tylko środowisko
Zgłoś
kotorminator 2025-03-30, 11:40
Tekken, k🤬a.
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-30, 14:24
Dla tego to zwierzę wyginie bo się totalnie nie przystosowało do życia , nawet zjeść obiadu nie potrafi jak nikt łyżeczka nie nakarmi !!.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-04-01, 21:19
Marman88 napisał/a:

Biedne zwierzęta, tych żółtkow się namnozylo jak szarańczy, zeżrą nawet własne gowno i niszczą tylko środowisko

sam "bóg" nienawidzi pandy
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem