Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten sp🤬olony wegański miś powinien już dawno wyginąć. Ewolucja go kompletnie wyklucza z egzystencji. Tylko przez tych zj🤬ych kitajców są one dalej hodowane. Na nagraniu świetnie widać, że ten ciamajdowaty zjeb z pędów bambusa ma energii na kilka sekund walki.
Nie obrażaj k🤬a misia. Ty czy się nażresz mięsa czy pędów to też masz energii na kilka sekund walki.
[ Dodano: 2025-03-28, 14:28 ]
"Ledwie Mieszkowi był czas zmrużyć oczy,
Zbladnąć, paść na twarz: a już niedźwiedź kroczy.
Trafia na ciało, maca: jak trup leży;
Wącha: a z tego zapachu,
Który mógł być skutkiem strachu.
Wnosi, że to nieboszczyk i że już nieświeży.
Więc mruknąwszy ze wzgardą odwraca się w knieję,
Bo niedźwiedź Litwin miąs nieświeżych nie je."
Bardzo dziękuję! Ten wierszyk zawsze gadał mój tato jak byłem mały, tj. 50 lat wstecz. Łap piwo.
Są takie slodkie, a tak niebezpieczne...
Poszukałem sobie info na ten temat i wychodzi że są spokrewnione z niedźwiedziami, więc nic dziwnego że mogą być agresywne. Ciekawostką jest też to że ich układ pokarmowy jest przystosowany do spożywania mięsa, ale zamiast tego wpieprzają przez cały dzień bambus, poświęcają na to 16 godzin dziennie wpierdzielając nawet 30 kg tego badziewia czyli 1/3 swojej masy, przy czym są w stanie przyswoić zaledwie 17% takiej paszy, dlatego żyją na granicy śmierci głodowej (normalne roślinożerne przystosowują 80% swojego pokarmu).

Ten sp🤬olony wegański miś powinien już dawno wyginąć. Ewolucja go kompletnie wyklucza z egzystencji. Tylko przez tych zj🤬ych kitajców są one dalej hodowane. Na nagraniu świetnie widać, że ten ciamajdowaty zjeb z pędów bambusa ma energii na kilka sekund walki.
świetnie nadawałby się do naszego fame MMA
Biedne zwierzęta, tych żółtkow się namnozylo jak szarańczy, zeżrą nawet własne gowno i niszczą tylko środowisko
sam "bóg" nienawidzi pandy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie