📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:11

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed napisał/a:
Są takie slodkie, a tak niebezpieczne...
Dokładnie tak jak wy
Ten sp🤬olony wegański miś powinien już dawno wyginąć. Ewolucja go kompletnie wyklucza z egzystencji. Tylko przez tych zj🤬ych kitajców są one dalej hodowane. Na nagraniu świetnie widać, że ten ciamajdowaty zjeb z pędów bambusa ma energii na kilka sekund walki.
"Ledwie Mieszkowi był czas zmrużyć oczy,
Zbladnąć, paść na twarz: a już niedźwiedź kroczy.
Trafia na ciało, maca: jak trup leży;
Wącha: a z tego zapachu,
Który mógł być skutkiem strachu.
Wnosi, że to nieboszczyk i że już nieświeży.
Więc mruknąwszy ze wzgardą odwraca się w knieję,
Bo niedźwiedź Litwin miąs nieświeżych nie je."
Zbladnąć, paść na twarz: a już niedźwiedź kroczy.
Trafia na ciało, maca: jak trup leży;
Wącha: a z tego zapachu,
Który mógł być skutkiem strachu.
Wnosi, że to nieboszczyk i że już nieświeży.
Więc mruknąwszy ze wzgardą odwraca się w knieję,
Bo niedźwiedź Litwin miąs nieświeżych nie je."
Zbyszek3000 napisał/a:
Dokładnie tak jak wy
Jak dla Ciebie obesrany i prymitywny zwierzak jest słodki tak jak kobieta to pasujesz na te strone xd
Darcie p🤬dy przez dziurawca jest w istocie niemal nie do wytrzymania, ale darcie p🤬dy przez żółtego dziurawca to juz k🤬a apogeum zniszczenia.
Pandy są łagodne a że akurat ją wk🤬iła to ja trochę poturbowała.... Nie up🤬liła jej łba albo nie nadziała na róg ...
Misia chciała się schować przed gapiami a ta jej trzasła drzwi przed nochem. No słusznie dostała...sama powinna się pobawić w klatce
Może żre bambusy i wygląda uroczo, ale to wciąż j🤬y niedźwiedź, który jednym dobrym jebnięciem łapy może człowiekowi wypruć flaki.
Ona już to wie
Ona już to wie
Ale trzeba mieć farta, żeby coś takiego nagrać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie