Teraz każdy mądry. Film chujowy, ale reklama popierdolonego głosu świetna.
Wtedy też tylko wszyscy wtedy odfoliarzy wyzywali.
Nie chodzi o wspieranie a czystą ostrożność... Jeśliby nawet nazwać to wszystko wielkim społecznym eksperymentem, to jeden wspaniały wniosek się nasuwa - kiedy nastanie pandemia jakiegoś prawdziwie wrednego choróbska, czegoś czego śmiertelność będzie znacznie wyższa, to pocieszającym jest fakt, że wszelcy debile i szury będą się kłaść jak zboże pod kombajnem...
Jakoś noszenie maseczki i dezynfekcja rąk mi nie przeszkadzała, dzięki czemu przez te 3 lata nie byłem nawet przeziębiony. i według mnie te obowiązki w okresach grypowych powinny zostać utrzymane..
Nie licząc tych afer na miliony, cała reszta mi się podobała. Na ulicach pusto, w sklepach luźno, w autobusie nikt się na ciebie nie pcha, można swobodnie bąka puścić, bo w maseczce i tak nikt cię nie rozpozna.
Dokładnie tak! Nie musiałem przepychać się między bydłem w centrach handlowych, mogłem się najebać i żona nie wyczuła, gdy przychodziłem do domu w maseczce z roboty. Faktycznie lepiej było w tramwaju puścić bąka niż zakaszleć, nawet do lasu miałem wściekłą ochotę się wybrać, ale potem znieśli zakaz i mi się odechciało... piękne czasy
acha, a antyszczepionkowców, wyznawców płaskiej ziemi i teorii spiskowych - jebać.
pl.m.wikipedia.org/wiki/Teoria_spiskowa
czarna fortunaDokładnie tak! Nie musiałem przepychać się między bydłem w centrach handlowych, mogłem się najebać i żona nie wyczuła, gdy przychodziłem do domu w maseczce z roboty. Faktycznie lepiej było w tramwaju puścić bąka niż zakaszleć, nawet do lasu miałem wściekłą ochotę się wybrać, ale potem znieśli zakaz i mi się odechciało... piękne czasy
acha, a antyszczepionkowców, wyznawców płaskiej ziemi i teorii spiskowych - jebać.
Piąta dawka przyjęta?
Piąta dawka przyjęta?
Oczywiście, a jak się mają twoi koledzy, którzy nie przyjęli żadnej? znicz na cmentarzu zapalony? grób wysprzątany?
Owieczki za covida nazywały nas foliarzami, a podczas wojny Rosji z ukrainą ruskimi trollami i botami.
Dumny z obu tych określeń.
IP zanotowane, wkrótce smutni panowie o 6 rano cię obudzą, nie zamykaj drzwi, szkoda zamka...
IP zanotowane, wkrótce smutni panowie o 6 rano cię obudzą, nie zamykaj drzwi, szkoda zamka...
Zdejm te maske, bo już bredzić zacząłeś z niedotlenienia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów