18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Panele słoneczne
~Velture • 2018-05-11, 19:07
Z cyklu sadol uczy, sadol bawi.

W dzisiejszym odcinku odpowiadamy na pytanie które pewnie nurtuje każdego sadola tutaj i nie może spać nocami przez to.

Oto jak na pustyni myje się panele słoneczne w elektrowni

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mygyry 2018-05-11, 19:34 28
Chyba jedyne co się myje na pustyni
Zgłoś
doopa 2018-05-11, 19:47 5
nie "panele słoneczne", tylko ogniwa fotowoltaiczne
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-05-11, 20:06 1
Teraz mi pokaż jak ten temat trafia do sucharów.

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
~Velture 2018-05-12, 0:56 7
Gymnorhinus napisał/a:

Teraz mi pokaż jak ten temat trafia do sucharów.

Mam lepszy pomysł.

Pokażę ci jak to trafiło do sucharów: sadistic.pl/wielka-masakra-iphonow-vt468965.htm

Albo to: sadistic.pl/ja-to-tutaj-tylko-zostawie-vt460100.htm

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
harkov 2018-05-12, 1:10
Ja pierdolę, dlaczego tego nie robi maszyna tylko jakiś gościu popierdala z myjką?
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-12, 1:37 3
Niech ktoś zaserwuje ten filmik, na którym murzyny z jakimś szamanem rozpierdalają panele słoneczne bo się bali, że im kradną słońce! sadistic.pl/piaskowe-malpy-vt468311.htm haha nie mogę z tego. Ok to nie murzyny, ale równie sprytne. Rzecz dzieje się w Indiach.

Kurwa edit: Solar panels at 100 Mw solar plant in Maharashtra vandalized due to non payment of wages. The solar plant is said to be located at Chalisgaon. Proszę, jak się może historia zmienić, jak człowiek będzie kopał dość głęboko i dość długo.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
tips6 2018-05-12, 9:46 1
Obsługa chyba do końca nieprzeszkolona, bo urządzenie ma natrysk tylko z jednej strony co sugeruje że przed ciągnięciem w drugą stronę należy je odwrócić.

Jestem tylko głosem z internetu. Nie pyskuj, nie ma sensu.
Zgłoś
utylizator666 2018-05-12, 11:07
Ten co na końcu idzie ze szczotką to ma dopiero przerąbane.
Zgłoś
Cichy_Melanż 2018-05-12, 11:23 1
Velture napisał/a:

W dzisiejszym odcinku odpowiadamy na pytanie które pewnie nurtuje każdego sadola tutaj i nie może spać nocami przez to.

Oto jak na pustyni myje się panele słoneczne w elektrowni

Mnie nurtuje pytanie jak się myje naczynia w UK na zmywaku
Zgłoś
~Velture 2018-05-12, 11:59 1
Cichy_Melanż napisał/a:

Mnie nurtuje pytanie jak się myje naczynia w UK na zmywaku

Musisz się spytać naszego nadwornego eksperta

Zgłoś
A................t 2018-05-12, 12:34 1
doopa napisał/a:

nie "panele słoneczne", tylko ogniwa fotowoltaiczne

Panel słoneczny. Ogniwo fotowoltaiczne to tylko kawałek takiego panelu odpowiadający za generowanie różnicy potencjału.
Zgłoś
InnyName 2018-05-12, 19:03
Velture napisał/a:

To jest tak chujowe, że jak mój komentarz dostanie najwięcej piw a temat wejdzie na główną to znajdę autora i zgwałcę go w dupsko kijem bez poślizgu a filmik wrzucę na harda.

Pedałem jesteś?

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Lizodup 2018-05-12, 19:45
tez mam peanele słoneczne co glikol grzejom i takie co pront dawają
Zgłoś
serenity 2018-05-13, 11:49
Tyle prądu i wody się marnuje! Wystarczy zdmuchnąć!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów