📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jessie skąd ty te filmy bierzesz? Masz Hamerykofilię?
No nie naczucy sie, mowilem zeby zejabac trzeba wbić 777 razy, mape tez mu dałem ......
Amerykański sen... i zapadła w wieczny... sen
Jaki dzięcioł.
Każdy sąd go uniewinni
baronturbina napisał/a:
Jessie skąd ty te filmy bierzesz? Masz Hamerykofilię?
jebane resosrtowe dziecko - szukałbys tylko hate'u na wlasny kraj... tam broniles zabojadów tutaj tych... buehehe zgiń.
około 24 pchnięcia nożem w klatkę piersiowa, trudno aby to przeżyła...
I taki typ którego wujek Adek by jeszcze te kilkadziesiąt lat temu humanitarnie odpierdolił, będzie sobie żył na koszt państwa... Kodeks Hammurabiego to jednak było świetne prawo
dobry typek, po akcji spierdala w inna strone ale po chwili lapie sie ze chyba w zla i zawraca maszerujac sobie obok murzyna i nie zwracajac uwagi na truchlo baby
Pewnie ZUS w źródle mówią że zaraz miała na emeryuturę przejść!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów