Pani archeolog o templariuszach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
chuja!! lepsza była pani od polskiego!! a ta blada bladź jedzie na jej flemie
Obejrzalem cale ale wciaz nie wiem nic o templariuszach
Polecam oglądać bez dźwięku, zwaliłem, pozdrawiam
kurde ale bym ją ruchał w dupe... ciekawe jakby gadała o templariuszach z kutasem w buzi ?
Kryłbym. Ostro.
Suovetaurilie napisał/a:
Dobry chwyt na oglądalność, ładna laska, nawet ciekawie gada. Cóż ale i tak najpopularniejszym komentarzem będzie określenie jak to by ją się ruchało w dupę i czy równie dobrze gadała by o templariuszach z kutasem w buzi.
No tak, ruchałbym.
...w dupę
Dziewczynki zapraszam na pw
Spoko dupa, tylko tak trochę sztywno gada, jak te od prognozy pogody... Ale piwko dam a co mi tam:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów