Pani archeolog o templariuszach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
chętnie bym zobaczył jak się wypina ... przepraszam, przepraszam miałem na myśli "pochyla" nad kościami dinozaurów podczas wykopalisk
Dobry chwyt na oglądalność, ładna laska, nawet ciekawie gada. Cóż ale i tak najpopularniejszym komentarzem będzie określenie jak to by ją się ruchało w dupę i czy równie dobrze gadała by o templariuszach z kutasem w buzi.
Według wiekszości uzytkowników tego portalu taki program powinna prowadzić garbata babinka po sześćdziesiątce w okularach. Ową Gosie chętniej by na Brazzersie zobaczyli. Dla mnie ta dziewczyna to idealne połączenie. Inteligencja i uroda.
Kurwa, kolejna natchniona (po jakiejś tam polonistce, nad którą większość się tu spuszczała) która czuję misje nauczania w internetach.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Równie dobrze gadała by o templariuszach z kutasem w buzi?
Musi mieć pojemną... głowę, jeśli lubi to co robi...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
pomacała podłogę i myśli, że tak skarby znajdzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów