18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
masaq 2014-03-03, 21:32 5
chętnie bym zobaczył jak się wypina ... przepraszam, przepraszam miałem na myśli "pochyla" nad kościami dinozaurów podczas wykopalisk
Zgłoś
Suovetaurilie 2014-03-03, 21:39 71
Dobry chwyt na oglądalność, ładna laska, nawet ciekawie gada. Cóż ale i tak najpopularniejszym komentarzem będzie określenie jak to by ją się ruchało w dupę i czy równie dobrze gadała by o templariuszach z kutasem w buzi.

Wolni jak ptacy.
Zgłoś
wtyczka 2014-03-03, 21:41 4
gadające cycki ; o
Zgłoś
kwasix 2014-03-03, 21:43 3
Troce za ładna,trochę za długie włosy trochę za duże cycki i na tym traci na wiarygodności..
Zgłoś
saves 2014-03-03, 21:48 3
Według wiekszości uzytkowników tego portalu taki program powinna prowadzić garbata babinka po sześćdziesiątce w okularach. Ową Gosie chętniej by na Brazzersie zobaczyli. Dla mnie ta dziewczyna to idealne połączenie. Inteligencja i uroda.
Zgłoś
remi1982 2014-03-03, 21:49 1
Kurwa, kolejna natchniona (po jakiejś tam polonistce, nad którą większość się tu spuszczała) która czuję misje nauczania w internetach.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2014-03-03, 21:54 9
up@ akurat to jest bardzo dobry trend, że w internecie powstają programy z jakąś treścią...
Zgłoś
Krupnykowsky 2014-03-03, 21:55 1
Równie dobrze gadała by o templariuszach z kutasem w buzi?
Zgłoś
Belweder 2014-03-03, 21:55 2
Musi mieć pojemną... głowę, jeśli lubi to co robi...

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
Wojtass84 2014-03-03, 21:58 2
Templariusze mało mnie interesują, czego nie mogę powiedzieć o jej dupie mm

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
CYPRIAN 2014-03-03, 22:02 2
Ta to by mi mogła nawet w pelerynie opierdolic kolbę
Zgłoś
mlody354 2014-03-03, 22:23 3
Nie chce mi się czytać, nie wiem czy było... RUCHAŁBYM
Zgłoś
R................s 2014-03-03, 22:40 1
pomacała podłogę i myśli, że tak skarby znajdzie
Zgłoś
qucharz69 2014-03-03, 22:40 2
Powinna nago opowiadać , historie były by ciekawsze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów