Pani barbara wymiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie no to było zabawne jakieś 4 lata temu
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
ascetoholik napisał/a:
Pani barbara
taka z niej pani jak z koziej dupy worek na kapcie ...
jacekmatys napisał/a:
ale pierdolicie ....jakbyście nie mogli się uśmiechnąć z absurdów dnia codziennego! Jebani spinacze.
..
Kto się tu spina? Po prostu jest nudna i nigdy jej filmy nie były dla mnie ciekawe, a wręcz głupie, ale to tylko moje zdanie. I to co chwile jej rzucanie kurwami od razu odrzuca. Bo wymawia je co chwile dla szpanu...
Ta babka mnie juz wkur... , juz od dawna... smieszne bylo pare lat temu, teraz to naciagnie ludzie na ogladanie tej starej rury
To nigdy nie było śmieszne. Baba jest płytka jak kałuża, rzuca kurwami na lewo i prawo i dzieciania się tym jara. Jak ją widzę to mi się niedobrze robi, aż muszę popatrzeć na harda, żeby się lepiej poczuć
Jej kariera zakończyła się dawno na klatce B.
Dzisiejszej młodzieży imponuje każdy, kto ma wskaźnik wulgaryzmów w stosunku do wypowiadanych słów na poziomie ~50%. Dziś tak niewiele trzeba, by zostać idolem gimbazy
Nienawidzę tej starej kurwy. Mentalność 15 letniej dresiary spod bloku.
Chociaż już to pisałem, to jeszcze raz powtórze - nie znosze babsztyla.
wasza najwieksza porazka, ta kobitka nie musi nic robic zeby zarobic wiecej niz Wy ;X ooo ironio!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów