Baśka na rybach : )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zastanawiające- z czego ludzie , którzy robią z siebie kretynów żyją? Kto jej daje fundusze na kręcenie scen , które raczej nikogo nie śmieszą? A jak śmieszą do prymitywów , niewykształconych w estetycznych aspektach kultury masowej.
ma rozmach skurwysyn tą wędką...hehe
Ja się zastanawiam co w bani ma ten co to nagrywa, kurwa siedzieć i słuchać starej przeklętej rury.
Co kilka dni widuje ją na wieziennej we wroclawiu jak prowadzi rower... Fajne to było 5 lat temu a teraz robione na sile... nic na sile do chuja pana!
@kirek4
Pierdolisz ... bardzo sympatyczna starsza Pani która robi coś wesołego w tym ponurym jak pizda świecie.
Ps: a nie tylko latanie do kościoła.
Pierdolisz ... bardzo sympatyczna starsza Pani która robi coś wesołego w tym ponurym jak pizda świecie.
Ps: a nie tylko latanie do kościoła.
@czaki126pl jak mają pierdolić takie nudne frazesy, to niech latają do kościołą, Baśka spaliła się już po przed pierwszym filmikiem, stara rura.
Starsza Pani robi coś ciekawego i to w takim wieku, w dodatku wali prosto z mostu swoje opinie i nie wstydzi się tego, tworzy coś! jedziecie po niej a sami siedzicie przed kompami i nic ciekawego z tego nie wychodzi. Typowy "hejting" gdzie nie patrząc na swoją dupe jedzie się po kimś innym...
kirek4 napisał/a:
Nie widzę w tym nic śmiesznego, stara baba z Wrocławia, która klnie i na dodatek nie ogarnia świata. Trzeba współczuć takim ludziom, których to śmieszy i tych co na takich filmach występują
Kirek4 ty no sam lepiej ogarnij świat jaka babcia takimi tekstami wali i ma takie poczucie humoru, weź ty sie ponuraku lepiej powieś i sie odpierdol od Wrocławia
Kirek4 nie widzę w twojej wypowiedzi nic inteligentnego. To ,że przeklina to nie znaczy,że nie jest inteligentna. Ale jak widać,Ty stawiasz na brak przekleństw zamiast na postrzeganie świata. Babka ogarnia świat,może nieco inaczej w tym akurat odcinku. Współczuje głupim ludziom z tego portalu,że ci tyle piw wydali,pogratulowac inteligencji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów