Baśka na rybach : )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Się uśmiałem z jej zarzucania Koszulkę gościowi zajebałam, czujesz?
Nie widzę w tym nic śmiesznego, stara baba z Wrocławia, która klnie i na dodatek nie ogarnia świata. Trzeba współczuć takim ludziom, których to śmieszy i tych co na takich filmach występują
Na czym polega jej fenomen? Nie ma nic mądrego do powiedzenia, a tym bardziej do pokazania, teraz chyba zeby zablysnac w necie wystarczy przeklinac żeby gimbusy się podnieciły, że ogladaja ,cos dla dorosłych'
Znowu ten mało inteligentny dziurawiec. Gratuluje poczucia humoru.
sezon na leszcze czy na stare baby które mówiące o niczym i bawiące się wędką jak wibratorem to jest bez sensu.A Basia lubi się bawić kulkami więc wiecie kim była w przeszłości
nie podoba sie wam Baśka? pooglądajcie Rydzyka na trwamie!
nie podoba sie wam Baśka? pooglądajcie Rydzyka na trwamie!
Nie widzę w tym nic śmiesznego, stara baba z Wrocławia, która klnie i na dodatek nie ogarnia świata. Trzeba współczuć takim ludziom, których to śmieszy i tych co na takich filmach występują
A ja chciałbym nie ogarniać tego świata bo samo przeklinanie nie pomaga, a wkurwia mnie on niemożebnie. A Baśka pierdoli wszystko i podejrzewam że niewiele zmartwień ma, czego jej serdecznie zazdroszczę, a jeśli kogoś bawi to jak ona postrzega świat to świetnie niech się śmieje. Bo nie każdy musi być takim jebanym pesymistą i smutasem jak Ty i ja...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów