Dobra jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda, że to nie wrzątek...
... twoja stara
Cały Czas Stoi
1/10 tej wody trafiła w cel, reszta poleciała w pizdu. Zresztą wiadro to przeżytek. Bomba wodna z worka na śmieci - to jest to
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
pani basia ma kuku na muniu.
Open, free and uncensorable websites,
using Bitcoin cryptography and BitTorrent network
zeronet.io
niech nie płaczę akurat z kościoła idzie to kapkę wody święconej jej nie zaszkodzi,
@piter210 speszal for ju.
- Ty w kurwe jebana.
- Szatanistka, Szatanistka ciuchy mi oblała.
Gdybym miał taką sąsiadkę to bym ją tylko miał przez 10 minut potem rodzina musiała by się z nią pożegnać. Świat schodzi na psy skoro tych co powinno się zamykać w zakładzie dla obłąkanych zostawia się na wolności, a człowieka któremu zabrali dom, zabrali ziemię pod budową autostrady nie wypłacając pieniędzy i zamyka się w zakładzie psychiatrycznym za słowa "W tym kraju trzeba się podpalić żeby coś osiągnąć". To chyba tyle w tym temacie jaki kraj tacy obywatele, aż odechciewa się walki z tym systemem.
- Ty w kurwe jebana.
- Szatanistka, Szatanistka ciuchy mi oblała.
Gdybym miał taką sąsiadkę to bym ją tylko miał przez 10 minut potem rodzina musiała by się z nią pożegnać. Świat schodzi na psy skoro tych co powinno się zamykać w zakładzie dla obłąkanych zostawia się na wolności, a człowieka któremu zabrali dom, zabrali ziemię pod budową autostrady nie wypłacając pieniędzy i zamyka się w zakładzie psychiatrycznym za słowa "W tym kraju trzeba się podpalić żeby coś osiągnąć". To chyba tyle w tym temacie jaki kraj tacy obywatele, aż odechciewa się walki z tym systemem.
@up
Dzięki, w życiu bym się nie domyślił, nie znam mocherowego :|
Dzięki, w życiu bym się nie domyślił, nie znam mocherowego :|
pani (?) basia nie ma kuku na muniu to przedstawicielka subkultury żuli i prymitywów
Jakiś program partnerski z nią sadistic podpisał? Ostatnio za dużo jej tutaj.
piter210 napisał/a:
Wstawi ktoś napisy??
- "Ty w kurwę, jebana Ty!"
- "Ty szatanistko! Ty szatanistko! Czemu mnie oblałaś?"
Ja tam dzisiaj wybieram się pod kościół z KARCHER'em
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów