Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Do łagru kurwa, do łagru, a nie do gułagu...
Sprecyzuj, dlaczego tak uważasz?
A kamerzyście pogratulować świadomej obserwacji.
Ja jestem jordo żulis i mówię wam,że chinach tak wygląda aborcja pośrednia
Nie ma czegoś takiego jak "aborcja pośrednia" głupcze. Najebałeś się, co?
a śmierć mu grozi,bo ukradł płodowi siateczkę z zakupami,a w komunie nie złodziejstwa,wiec zostanie uniewinniony.
No to albo grozi mu śmierć, albo zostanie uniewinniony, głupcze.
W komunistyc\znym systemie nie ma przestępców.w stalinizmie też nikt nie kradł,bo prewencyjnie wszystkich wywieźli do gułagu,a resztę do piachu,więc nie tylko nie było złodziei,ale i okradzionych
Skąd info, że w komunizmie/ stalinizmie nikt nie kradł, głupcze?
,ale jak już był złodziei i ofiara to nie było co ukraść
Czyli u nas w latach 1945-1989 nie odnotowano ani jednego przypadku kradzieży, głupcze?
,dlatego Polacy płakali za Stalinem,a za Jarkiem kamczymskim społeczeństwo bezie płakać za jego życia,że śmiechu,szczególnie,jak go porównują z Piłsudskim
To, że garstka Polaków płakała za Stalinem, to nie znaczy, ze cały naród płakał, głupcze. To samo tyczy się płakania za Kaczyńskim.
I kto "porównuje" Kaczyńskiego z Piłsudskim, głupcze?
Sprecyzuj, dlaczego tak uważasz?
Oddaję głos Wojtkowi, ostatnio poruszył tą kwestię...
Ja jestem jordo żulis i mówię wam,że chinach tak wygląda aborcja pośrednia,a śmierć mu grozi,bo ukradł płodowi siateczkę z zakupami,a w komunie nie złodziejstwa,wiec zostanie uniewinniony.W komunistyc\znym systemie nie ma przestępców.w stalinizmie też nikt nie kradł,bo prewencyjnie wszystkich wywieźli do gułagu,a resztę do piachu,więc nie tylko nie było złodziei,ale i okradzionych,ale jak już był złodziei i ofiara to nie było co ukraść,dlatego Polacy płakali za Stalinem,a za Jarkiem kamczymskim społeczeństwo bezie płakać za jego życia,że śmiechu,szczególnie,jak go porównują z Piłsudskim
Chuja sie znasz na polityce, PiS to sanacja 2.0.
W Chinach nie pomagaja ofiarom, bo czesto sie zdarza, ze pomagajaca osoba zostaje obciazona kosztami leczenia i ewentualnej rehabilitacji a nawet wyplacania renty dla ofiary.
Nie do końca. Wielka wspaniała partia komuchów ostatnio wprowadziła przepisy "Dobrego Samarytanina" zwalniającego z odpowiedzialności z potencjalnych roszczeń jeśli samarytanin chciał ratować życie/zdrowie rannych.
Nie ma czegoś takiego jak "aborcja pośrednia" głupcze. Najebałeś się, co?
No to albo grozi mu śmierć, albo zostanie uniewinniony, głupcze.
Skąd info, że w komunizmie/ stalinizmie nikt nie kradł, głupcze?
Czyli u nas w latach 1945-1989 nie odnotowano ani jednego przypadku kradzieży, głupcze?
To, że garstka Polaków płakała za Stalinem, to nie znaczy, ze cały naród płakał, głupcze. To samo tyczy się płakania za Kaczyńskim.
I kto "porównuje" Kaczyńskiego z Piłsudskim, głupcze?
Oprócz tam pomylenia Gułagu z Łagrem,choć moim zdaniem GUŁAG [skr. ros. G(ławnoje) U(prawlenije) Łag(ieriej) - Główny Zarząd Obozów Pracy Przymusowej] to prawda jak pisali tak wcześniej w komentarzach,ale moim zdaniem to nie był błąd,ale użycie nazwy potocznej,bo używali ja masowo ludzie....Ale odpowiedziałbym na twoje pytania,ale nie komuś kto kończy każde zdanie zwrotem głupcze i nie dlatego,że mnie to obrażą,ale tego zwrotu używają idioci.Mogłeś kończyć każde zdanie słowem ty chuju!Z chęcią bym odpowiedział,ale nie będę prowadził/nie che mi się konwersacji z matołem.Jest pewna pewna paleta słów,która używają,tylko idioci i w tej palecie jest słowo"Głupcze"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów