Pan z siatką spotkał panią bez siatki. Potarmoszona pani zmarła wkrótce po zdarzeniu. Pan został pochwycony i grozi mu śmierci kara.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Aż jej klapek spadł.
Wiecie co mnie zastanawia? Operator kamery powinien dostać za wspól udział
impressa88 napisał/a:
Wiecie co mnie zastanawia? Operator kamery powinien dostać za wspól udział
Jeżeli to Chiny to tam znieczulica jest a wyroki pokazowe.
Musashi_Miyamoto napisał/a:
Jeżeli to Chiny to tam znieczulica jest a wyroki pokazowe.
W Chinach nie pomagaja ofiarom, bo czesto sie zdarza, ze pomagajaca osoba zostaje obciazona kosztami leczenia i ewentualnej rehabilitacji a nawet wyplacania renty dla ofiary.
Kurwa ciężarówka wjechała
Biedronczak napisał/a:
W Chinach nie pomagaja ofiarom, bo czesto sie zdarza, ze pomagajaca osoba zostaje obciazona kosztami leczenia i ewentualnej rehabilitacji a nawet wyplacania renty dla ofiary.
Serio? Zawsze myślałem, że to w Hamburgerni tak jest, że pomagasz ofierze wypadku np. wykonując resuscytację krążeniowo-oddechową i przypadkiem złamiesz żebro czy coś, ale poszkodowanego uratujesz to jeszcze Ci sprawe założy za uszczerbek na zdrowiu, w sumie tam nawet babka przegrała sprawę z McDonaldem, że niby udławiła się ością z McFisha, a McDonald udowodnił w sądzie że w tym posiłku nie ma w ogóle ryby. Tam niektórzy się utrzymują z odszkodowań/ubezpieczeń całe życie, ale że w Chinach tak jest to naprawde nie sądziłem .
Po ludziach i samochodach widać, że to Chiny w Ameryce Północnej, w skrócie USA.
Tyle warte jest ludzkie życie.
Trzy kopy w głowę.
Trzy kopy w głowę.
Trafiony, zatopiony
Ratował jej głowę przed rozjechaniem, a jeszcze śmierć mu grozi. Co za kraj
Ja jestem jordo żulis i mówię wam,że chinach tak wygląda aborcja pośrednia,a śmierć mu grozi,bo ukradł płodowi siateczkę z zakupami,a w komunie nie złodziejstwa,wiec zostanie uniewinniony.W komunistyc\znym systemie nie ma przestępców.w stalinizmie też nikt nie kradł,bo prewencyjnie wszystkich wywieźli do gułagu,a resztę do piachu,więc nie tylko nie było złodziei,ale i okradzionych,ale jak już był złodziei i ofiara to nie było co ukraść,dlatego Polacy płakali za Stalinem,a za Jarkiem kamczymskim społeczeństwo bezie płakać za jego życia,że śmiechu,szczególnie,jak go porównują z Piłsudskim
stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:
wywieźli do gułagu
Do łagru kurwa, do łagru, a nie do gułagu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów