Czym uraziła negroida. Seattle
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Czym uraziła negroida. Seattle
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebana czarna szmaciana małpa odjabać kurę na miejscu
Jebana czarna szmaciana małpa odjabać kurwę na miejscu
Jebana czarna szmaciana małpa odjabać kurwę na miejscu
To tylko potomek czarnych niewolników podał jej but do całowania. Może nieco zbyt szybko podał, ale śpieszył się po prostu.
ciekawe czy da się upierdolić nogę widelcem, myślę że byłby idealnym obiektem doświadczalnym takim widelczykiem do tortu
To nagranie jest stare jak Twoja stara
Ale dzięki za wrzute
Ale dzięki za wrzute
Z miejsca do przerobienia na obornik do kwiatków.
Może i stare. Ale fakty są takie że na 100 takich przypadków 100 to murzyny. Tutaj nic nie pomoże. Jedyna szansa to pozbyć się robaka.
Żeby tak każdy lewak wyłapał od małpy kopa w mordę, to by jeszcze była jakaś sprawiedliwość kosmiczna. Karma i takie tam. Ale gdy normalni ludzie ulegają ubogaceniu kulturowemu, to już chuj jasny mnie strzela.
Spokooojnie. Wejdźcie Sobie na stronkę Policji z poszukiwanymi w tym kraju. Poczytajcie nazwiska, potem komentujcie
wypuścili je z klatek teraz ani myślą o utylizacji , to maja na co sobie zasłużyli
SizzleMyDizzle napisał/a:
ciekawe czy da się upierdolić nogę widelcem, myślę że byłby idealnym obiektem doświadczalnym takim widelczykiem do tortu
Łyżeczka da się widziałem w happy tree friends jak se łosiu ujebal ale nie ta co trzeba
Babę powinni oskarżyć za uszkodzenie kolesiowi buta, wiecie jak trudno wywabić z niego krew?? że o wbitych zębach w materiał nie wspomnę
figgin napisał/a:
Spokooojnie. Wejdźcie Sobie na stronkę Policji z poszukiwanymi w tym kraju. Poczytajcie nazwiska, potem komentujcie
Kurde faktycznie obcokrajowcy wyparli naszych nawet z tutejszych listów gończych. Co by pomyślał lewak, co by pomyślał lewak... WIEM! To przejaw rasizmu, faszyzmu (i jeszcze kilka słów, których znaczenia żaden lewak nie zna), bo pewnie Polaków nasza polska policja nie szuka, tylko się uwzięli na przybyszów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów