18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Pani Modliszka
~Velture • 2019-07-31, 10:01
Chcieliście wydymać Freda to teraz Fred wydyma was!

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Wiewór 2019-07-31, 10:12 43
No chuj w dupę. Jaszczurek dał się zeżreć pojebanemu feministycznemu owadowi. Co za przegryw.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nowynick 2019-07-31, 10:19 18
na szczęście Biedra sprzedaje rozwiązanie problemu....

Zgłoś
bercisko 2019-07-31, 10:43 22
Ten jaszczur, to jakaś gadzia pizda!
Zgłoś
nightmoder 2019-07-31, 11:11 1
Kuurła jakbym moją starą widział.
Zgłoś
Budrys2000 2019-07-31, 11:35 2
Świetna metafora związku małżeńskiego
Zgłoś
petru23 2019-07-31, 11:36
Niczym moja była dziewczyna...
Zgłoś
tomczakan 2019-07-31, 11:57 17
W 54 sekundzie widac wyraznie ze ktos trzyma jaszczurke zeby nie uciekla i zeby byly fajne ujecia... sciema
Zgłoś
lesniak88 2019-07-31, 12:00 12
Ten film to chamska ustawka, jaszczurka była trzymana ręką przez człowieka i nie mogła ani uciec ani efektywnie się bronić. Na niektórych ujęciach widać rękę w rękawiczce. A nawet gdyby nie było jej widać, to zachowanie gada jest nie naturalne i wyraźnie coś go z tyłu trzyma.
Zgłoś
dmnunited 2019-07-31, 12:21 9
pojebane zamęczyć biedną jaszczurkę, żeby pokazać, że modliszka może w wyjątkowych okolicznościach jeść jaszczurze mięso... idiotyczne i bezcelowe znęcanie się nad zwierzętami.
Zgłoś
JG800 2019-07-31, 14:16 1
A nie powinna tego jaszczurka wyruchać przed odgryzieniem głowy?
Zgłoś
MadDave 2019-07-31, 16:56 9
Kurwa ewidentnie widać czyjąś dłoń w rękawicy trzymającą tą jaszczurkę. Na drugim ujęciu jest to ta sama jaszczurka tylko w innym odstępie czasu. Widać że kręcili to na raty. Strasznie mnie takie materiały wkurwiają. Nat geo szuka już byle czego żeby tylko podbić oglądalność swoich lecących łeb na szyję programów. Wszystkie kanały "popularnonaukowe" przeszły swego czasu porządny regres kiedy okazało się że widzowie zamiast oglądać naturę w swojej czystej formie oraz zgłębiać wiedzę na różne związane z tym tematy wolą oglądać ustawione przedstawienia tj wojny o magazyny czy inne alaski, gorączki złota, ropy i inne megatransporty które tak w rzeczywistości nie reprezentują żadnego poziomu. Ma to po prostu lecieć i nowak czy smith ma się w to gapić i broń boże nie myśleć czy zadawać pytań. U nas w pracy jest włączone raczej na okrągło discovery i chyba dzięki zmieniającemu się lektorowi mniej więcej rozróżniam że leci coś innego. Zupełnie jak z teledyskami na esce czy czymś podobnym. Jedno to samo gówno.

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
edmund 2019-07-31, 20:10 1
MadDave napisał/a:

Kurwa ewidentnie widać czyjąś dłoń w rękawicy trzymającą tą jaszczurkę. Na drugim ujęciu jest to ta sama jaszczurka tylko w innym odstępie czasu. Widać że kręcili to na raty. Strasznie mnie takie materiały wkurwiają. Nat geo szuka już byle czego żeby tylko podbić oglądalność swoich lecących łeb na szyję programów. Wszystkie kanały "popularnonaukowe" przeszły swego czasu porządny regres kiedy okazało się że widzowie zamiast oglądać naturę w swojej czystej formie oraz zgłębiać wiedzę na różne związane z tym tematy wolą oglądać ustawione przedstawienia tj wojny o magazyny czy inne alaski, gorączki złota, ropy i inne megatransporty które tak w rzeczywistości nie reprezentują żadnego poziomu. Ma to po prostu lecieć i nowak czy smith ma się w to gapić i broń boże nie myśleć czy zadawać pytań. U nas w pracy jest włączone raczej na okrągło discovery i chyba dzięki zmieniającemu się lektorowi mniej więcej rozróżniam że leci coś innego. Zupełnie jak z teledyskami na esce czy czymś podobnym. Jedno to samo gówno.

Disco-wery kręci spojlery
Zgłoś
RzezniaZmasarnia 2019-07-31, 22:59
Kurwa biedna Agama...
To nie to samo jednak jak w terrariumi karmienie karaczanami, swierszczami gdzie dopada ich szybkim ruchem w sekundę.

W sumie modliszka ułatwila jej zdjęcie przyszłej wylinki, w sumie zastopowoła ten proces usuwając skórę.
Zgłoś
MadDave 2019-08-01, 8:28
@up. No do prawdy zajebiste porównanie...

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów