Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa ewidentnie widać czyjąś dłoń w rękawicy trzymającą tą jaszczurkę. Na drugim ujęciu jest to ta sama jaszczurka tylko w innym odstępie czasu. Widać że kręcili to na raty. Strasznie mnie takie materiały wkurwiają. Nat geo szuka już byle czego żeby tylko podbić oglądalność swoich lecących łeb na szyję programów. Wszystkie kanały "popularnonaukowe" przeszły swego czasu porządny regres kiedy okazało się że widzowie zamiast oglądać naturę w swojej czystej formie oraz zgłębiać wiedzę na różne związane z tym tematy wolą oglądać ustawione przedstawienia tj wojny o magazyny czy inne alaski, gorączki złota, ropy i inne megatransporty które tak w rzeczywistości nie reprezentują żadnego poziomu. Ma to po prostu lecieć i nowak czy smith ma się w to gapić i broń boże nie myśleć czy zadawać pytań. U nas w pracy jest włączone raczej na okrągło discovery i chyba dzięki zmieniającemu się lektorowi mniej więcej rozróżniam że leci coś innego. Zupełnie jak z teledyskami na esce czy czymś podobnym. Jedno to samo gówno.
Disco-wery kręci spojlery
To nie to samo jednak jak w terrariumi karmienie karaczanami, swierszczami gdzie dopada ich szybkim ruchem w sekundę.
W sumie modliszka ułatwila jej zdjęcie przyszłej wylinki, w sumie zastopowoła ten proces usuwając skórę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów