Każdy myślący człowiek jest ateistą.______________
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.Kurwa ewidentnie widać czyjąś dłoń w rękawicy trzymającą tą jaszczurkę. Na drugim ujęciu jest to ta sama jaszczurka tylko w innym odstępie czasu. Widać że kręcili to na raty. Strasznie mnie takie materiały wkurwiają. Nat geo szuka już byle czego żeby tylko podbić oglądalność swoich lecących łeb na szyję programów. Wszystkie kanały "popularnonaukowe" przeszły swego czasu porządny regres kiedy okazało się że widzowie zamiast oglądać naturę w swojej czystej formie oraz zgłębiać wiedzę na różne związane z tym tematy wolą oglądać ustawione przedstawienia tj wojny o magazyny czy inne alaski, gorączki złota, ropy i inne megatransporty które tak w rzeczywistości nie reprezentują żadnego poziomu. Ma to po prostu lecieć i nowak czy smith ma się w to gapić i broń boże nie myśleć czy zadawać pytań. U nas w pracy jest włączone raczej na okrągło discovery i chyba dzięki zmieniającemu się lektorowi mniej więcej rozróżniam że leci coś innego. Zupełnie jak z teledyskami na esce czy czymś podobnym. Jedno to samo gówno.