Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem jaką ty się psychologią interesujesz, w sumie to ciekawie byłoby się dowiedzieć
Na APA jest dośc długi artykuł z badaniami o seksualizacji dziewczynek.
(APA - American Psychological Association)
Ale się wkurwiłem to wszystko wina autora postu:)
To po pierwsze. Po drugie natomiast ma pełnię racji i dowiesz się o tym jak skończysz podstawówkę, założysz rodzinę i będziesz miał dzieci.
Ciekawe... ja się masturbowałem w wieku 4 lat, a mam 45 i co z tym zrobicie? - to?
Fajnie. Stałeś się znacznie szybciej przydatny proboszczowi
nie wiem jaką ty się psychologią interesujesz, w sumie to ciekawie byłoby się dowiedzieć
Mam wrażenie że dawno nikt cię dobrze nie wyruchał, stara ruro i dlatego tak pierdolisz o tych lewackich i pro zachodnich przekonaniach. Sadol to nie jest miejsce dla ciebie, powinnaś się udać na jakiś zlot tuskowych wylizywaczy dup. Tu na sadolu są sami porządni ludzie, którzy brzydzą się czarnuchami, LGBT i takimi jak ty matronami.
Mam wrażenie że dawno nikt cię dobrze nie wyruchał, stara ruro i dlatego tak pierdolisz o tych lewackich i pro zachodnich przekonaniach. Sadol to nie jest miejsce dla ciebie, powinnaś się udać na jakiś zlot tuskowych wylizywaczy dup. Tu na sadolu są sami porządni ludzie, którzy brzydzą się czarnuchami, LGBT i takimi jak ty matronami.
zesrałeś się
dzieci się często dotykają w miejscach intymnych, bo sprawia im to przyjemność,ciekawi ich własne ciało, ale nie jest to masturbacjia, dziecko raczej nie przyżywa orgazmu i nazywanie tego masturbacją nie jest odpowiednie moim zdaniem, natomiast to co ta pani mówi, żeby uczyć dzieci, żeby nie robiły tego w miejscach publicznych jest jak najbardziej ok, tak samo jak to, żeby nie straszyć dziecka ani mówić mu że jest złe, bo może to skutkować paważnym urazem psychicznym i problemami z seksualnoscią
Jak by to mówiła to miała by rację niestety to pierdolona lewaczka która gada bzdury.
Jak ja się cieszę, że nie mam dzieci bo chyba by mnie chuj strzelił z takimi "pedagogami"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów