Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem jaką ty się psychologią interesujesz, w sumie to ciekawie byłoby się dowiedzieć
Na APA jest dośc długi artykuł z badaniami o seksualizacji dziewczynek.
(APA - American Psychological Association)

Ale się wk🤬iłem to wszystko wina autora postu:)
To po pierwsze. Po drugie natomiast ma pełnię racji i dowiesz się o tym jak skończysz podstawówkę, założysz rodzinę i będziesz miał dzieci.
Ciekawe... ja się masturbowałem w wieku 4 lat, a mam 45 i co z tym zrobicie? - to?
Fajnie. Stałeś się znacznie szybciej przydatny proboszczowi

nie wiem jaką ty się psychologią interesujesz, w sumie to ciekawie byłoby się dowiedzieć
Mam wrażenie że dawno nikt cię dobrze nie wyr🤬ał, stara ruro i dlatego tak p🤬lisz o tych lewackich i pro zachodnich przekonaniach. Sadol to nie jest miejsce dla ciebie, powinnaś się udać na jakiś zlot tuskowych wylizywaczy dup. Tu na sadolu są sami porządni ludzie, którzy brzydzą się cz🤬chami, LGBT i takimi jak ty matronami.
Mam wrażenie że dawno nikt cię dobrze nie wyr🤬ał, stara ruro i dlatego tak p🤬lisz o tych lewackich i pro zachodnich przekonaniach. Sadol to nie jest miejsce dla ciebie, powinnaś się udać na jakiś zlot tuskowych wylizywaczy dup. Tu na sadolu są sami porządni ludzie, którzy brzydzą się cz🤬chami, LGBT i takimi jak ty matronami.
zesrałeś się

dzieci się często dotykają w miejscach intymnych, bo sprawia im to przyjemność,ciekawi ich własne ciało, ale nie jest to masturbacjia, dziecko raczej nie przyżywa orgazmu i nazywanie tego masturbacją nie jest odpowiednie moim zdaniem, natomiast to co ta pani mówi, żeby uczyć dzieci, żeby nie robiły tego w miejscach publicznych jest jak najbardziej ok, tak samo jak to, żeby nie straszyć dziecka ani mówić mu że jest złe, bo może to skutkować paważnym urazem psychicznym i problemami z seksualnoscią
Jak by to mówiła to miała by rację niestety to p🤬lona lewaczka która gada bzdury.

zesrałeś się
Tak wiem. Niestety nie dam ci dupy podetrzeć
Jak ja się cieszę, że nie mam dzieci bo chyba by mnie c🤬j strzelił z takimi "pedagogami"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie