📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Po tym jak siądzie okrakiem, to wywinie gościa na druga stronę.
dOpieca napisał/a:
od dzisiaj moj kutas nazywa sie 6g
Długość opisuje się w milimetrach, centymetrach i dla Ciebie to dość.
Gdyby dostała DP to mogłoby być podobnie, ale wszyscy mieliby więcej przyjemności.
@frybez piloci ćwiczą podatność na omdlenia podczas przeciążeń (które podczas ich pracy- pilotowania myśliwców- pojawiają się często) w specjalnych maszynach działających na zasadzie centryfugi tutaj masz trening pani pilot na tej maszynie
frybez napisał/a:
o chuj tu chodzi
O to że wrzucają ludzi do wirówki, i odcięło jej światło przy 6g. Nic szczególnego, choć z wirówki są lepsze materiały. Jeśli nie wyznajesz prawdy "co się zobaczy to się już nie odzobaczy" zapraszam na harda. Na głównej w 50% są materiały w stylu "o chuj tu chodzi"
pełna profeska , szacun
"Kurwa to jest tak stare, że mojżesz to puszczał żydom jak im sie dłużyla droga przez morze czerwone. "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów