📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
> tatuaż na szyi
> farbowane na dziwny kolor włosy
> poważne problemy natury psychicznej
wszystko składa się w całość
> farbowane na dziwny kolor włosy
> poważne problemy natury psychicznej
wszystko składa się w całość
Bambrych napisał/a:
Weźcie tego pedała na harda.
Nie każdemu tu staje na widok baby z fiutem.
Nie ma czegoś takiego jak "baba z fiutem". Jest tylko "chłop z cyckami".
radek225 napisał/a:
Głos ma taki, że się zastanawiam czy jej czasem jaja się nie spociły od tego płaczu.
Zawsze jak słyszysz niski głos myślisz o jądrach?
A to co wlazło i kamerę wyłączało dlaczego ma takie oczy wyjarane? Jeszcze nie umie makijażu zrobić, czy po prostu w pracy jest spawaczem?
Gdy minie moda na jebane lgbty to pełno będzie takich prób samobójczych. Wielu już teraz próbuje samobójów po tym jak dociera jakie pośmiewisko zrobili z siebie w najbliższym otoczeniu i jak zranili się fizycznie.
Pewnie ruska eee znaczy ukrainka po korekcie płciowej przepraszam nie chciałem!!!
Ale blondi w w zakolanówkach bym wsadził swojego XXL śmierdziucha 12 cm
jakby mnie chcieli na front na ukraine wyslac to tez bym sie przebral za babe i nagrywal jak sie wieszam xD
Papież69 napisał/a:
Ale blondi w w zakolanówkach bym wsadził swojego XXL śmierdziucha 12 cm
ta blondi to pewnie jego siostra i sobie pewnie pomyślała ale mam spierdolonego brata !
Kobietą nie będzie, powiesić się nie potrafi. Trans w pełni swych możliwości.
powiesić się na plastikową gumowym pasku gratulacje pedale
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów