📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tyle energii się marnuje bezproduktywnie a bawełna mogła by być tania jak barszcz...
Powinni kurwę przekopać jeszcze
Pierdolone czarne zwierzęta powinny siedzieć w dżungli i nie mieć żadnych praw nawet do życia
Niestety czarny policjant to nie można zacząć akcji Black life matters czytaj szabrowania sklepów i podpalania cudzych aut
I TO JEST RÓWNOUPRAWNIENIE !
ORAZ
BRAK SZACUNKU ... Do policji przydało by się pozbyć policji na miech z sklepów i firm gdzie murzyni są, gdy okradną ich lub zabiją i zgwałcą zrozumieją po co jest policja i co dzięki niej się nie dzieje ! Bo te czarnuchy byle pretekst chcą by kraść gwałcić mordować !
ORAZ
BRAK SZACUNKU ... Do policji przydało by się pozbyć policji na miech z sklepów i firm gdzie murzyni są, gdy okradną ich lub zabiją i zgwałcą zrozumieją po co jest policja i co dzięki niej się nie dzieje ! Bo te czarnuchy byle pretekst chcą by kraść gwałcić mordować !
Mnie to zawsze bawi. Zaszła czynna napaść na policjanta i oczywiście wyskoczył z dupy czarny rycerz, żeby bronić bezkarności tej nadętej rodzynki. Uczcie ludzi konsekwencji, bo zapomnieli, że takie słowo istnieje.
Wiewór napisał/a:
Niestety czarny policjant to nie można zacząć akcji Black life matters czytaj szabrowania sklepów i podpalania cudzych aut
Dokładnie teraz będą sie wozic jeden czarny i jeden biały i do takich sytuacji będzie pierwszy czarny z pierwszeństwem do uderzenia czy interwencji a nawet zabójstwa aby tylko uchronić kolegow policjantów od rasizmu
znów obrońca czarnecki leci z pomocą zrobi awanturę o babę co lała policjanta a nie widział zachowania prosiaka potem puszczają gówna w TV że protesty są o taką czy inna akcje zabicia afromurzyna a ciemni okradają sklepy pod tym pretekstem. Ja jebie ... jak mnie to wkurwia.
Widzicie, oni potrafią wyjść chociaż na ulicę I CAŁY ŚWIAT patrzy, a wy potraficie tylko komentarz na kwejku napisać.
OPS, na sadolu. W sumie jeden chuj.
Rannhide napisał/a:
Widzicie, oni potrafią wyjść chociaż na ulicę I CAŁY ŚWIAT patrzy, a wy potraficie tylko komentarz na kwejku napisać.
Każdej nocy w Polsce wychodzi wielu takich osobników na ulicę. Okradają sklepy, napadają ludzi, robią włamy do domów. Może trudno w to uwierzyć, ale w Polsce też mamy złodziei. Na pewno mniej niż w USA, ale twój argument jest niewątpliwie inwalidą.
No i to jest jebany absurd.... Bał się jej oddać aby nie być pozwanym o rasizm... Czarny jej musiał zajebać i wtedy już jest ok.
O japierdole! Ten asfalt chyba jest ze stali, że wytrzymał takie pierdolnięcie
Murzyn ją pierdolną. Więc lewaki się nie przyczepia.
no rasizm jak nic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów