Niektórzy wolą nie mieć więcej pieniędzy, a płacić niższe rachunki dlatego właśnie od wczoraj mamy nowe podwyżki. Są osoby, które tak to tłumaczą?
Niektórzy wolą nie mieć więcej pieniędzy, a płacić niższe rachunki dlatego właśnie od wczoraj mamy nowe podwyżki. Są osoby, które tak to tłumaczą?
kobiety to wogole do polityki i biznesu i nauk technicznych się nie nadają , choć są wyjątki
Nie ma
O ile poziom tych ludzi mnie nie dziwi to już masowe głosy wyborców na tychudzi już tak. Jakim głupkiem trzeba być by oddać na nich swoj głos...
wyborcy platformy jeszcze jej klaszczą i się zgadzają
No niby się śmiejemy i w ogóle ale kurwa tak serio wskażcie mi partie, na którą można zagłosować z czystym sumieniem? To teoretycznie mamy wybór jak pomiędzy kiła, a rzeżączka. Pomiędzy gównem, a szczynami. W Polsce nie ma nawet na kogo głosować bo i tak każdy kolejny nas wydyma. Koryto te same tylko świnie się zmieniają.
Nigdy z gówna nie wyjdziemy z taką władzą!
[ Dodano: 2024-07-04, 21:01 ]
I ta twarz myślą nie skalana! Gratuluję wyborcom tego czegoś!
🤣🤣🤣To wypowiedż z gatunku tych "...tory też były złe..."🤣🤣🤣
Bo tam są dobierani ludzie posłuszni. Oni mają realizować polecenia z góry. Pięknie to widać w czasie głosowania, tę tzw dyscyplinę parlamentarną. To co mamy to jest jebana patologia demokracji, która nie różni się bardzo od modelu z Korei Północnej. Jedyna różnica u nas polega na tym, że aby utrzymać rząd trzeba kontrolować większościowe media.
No niby się śmiejemy i w ogóle ale kurwa tak serio wskażcie mi partie, na którą można zagłosować z czystym sumieniem? To teoretycznie mamy wybór jak pomiędzy kiła, a rzeżączka. Pomiędzy gównem, a szczynami. W Polsce nie ma nawet na kogo głosować bo i tak każdy kolejny nas wydyma. Koryto te same tylko świnie się zmieniają.
Posłuchaj Artura Bartoszewicza, bo często dobrze mówi. Na początek trzeba odpolitycznić władze lokalne wybierając ludzi bezpartyjnych z spośród lokalnych działaczy. Natomiast ja każdemu zawsze radzę - głosuj na nowych. Skreślić z listy w pierwszej kolejności tych z partii kiedykolwiek rządzących. Jak to zawiedzie to skreślać każdego kto wcześniej siedział w polityce.
Ty, co tam w moskwie śmieciu pisowsko-konfiarski?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów