📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo słusznie potraktowała tego śmiecia co na parkingu kierownikuje i dupe zawraca. Piwo!
Dzieki temu portalowi wiem zeby podwojnie uwazac na baby za kolkiem zwlaszcza w suvach.
ostatnio mojego starego zjebałem jak wjeżdżałem do garażu a kanał był otwarty, od razu mówię że setki razy już wjeżdżałem przy otwartym kanale, ale nie bo on będzie stał przy ścianie i mi pokazywał jak mam skręcać, mówię, kurwa człowieku, pójdzie coś nie tak i ci nogi połamie myślisz trochę , oczywiście od razu przed oczami wszystkie podobne filmiki z Sadistica. Obraził się i poszedł. hahahhaha
To jeden z tych wspaniałych pomagierów przy parkowaniu, jebane nieroby i pijaki. Bardzo kurwa dobrze mu tak! Szkoda ze go nie dojebała drugi raz jak juz leżał , śmieć jebany.
Piwo za materiał!
Piwo za materiał!
Spierdalał jak karaluch.
Jednak baba za kółkiem to jak granat z luźną zawleczką. Musi pierdolnąć.
Jednak baba za kółkiem to jak granat z luźną zawleczką. Musi pierdolnąć.
A jakie to fajne mieć automat ,można po kimś przejechac i uniknąć kary ,tłumacząc się jestem kobietą pomyliłam r, z, d
Kurwa. A już miałem nadzieję, ze mu poprawi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów