18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
majeńka 2023-11-04, 20:28 5
Siriuz napisał/a:

No no, a Polski to w ogóle nie było 1000 lat temu, więc w jakiej pozycji to nas stawia?

W roku 1023 kraj mieliśmy już całkiem prężny. Wojskowo także: napadliśmy wtedy np. na Ruś (czyli Ukrainę) i wstawiliśmy im Świętopełka na wielkiego księcia. Takie standardowe niesnaski pomiędzy państwami.

Polska istniała, Ruś istniała, zaś na powstanie Kacapstanu trzeba było jeszcze prawie cztery wieki czekać.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
CremeDeLa 2023-11-04, 20:37 3
RIXTnasadolu napisał/a:

Pierdolone piździsko, skręca mnie na sam widok. Pierw sie kurwy jebią, a potem nie potrafią normalnie dziecka wychować.

Spróbuj aborcji zakazać to marsze i awantury. Chcą bezkarnie się rżnąć a potem się skrobać. Jak już mają taką chcicę to niech w jelito się rżną. Proste.
Zgłoś
darek1234 2023-11-04, 21:04 3
majeńka napisał/a:

W roku 1023 kraj mieliśmy już całkiem prężny. Wojskowo także: napadliśmy wtedy np. na Ruś (czyli Ukrainę) i wstawiliśmy im Świętopełka na wielkiego księcia. Takie standardowe niesnaski pomiędzy państwami.
Polska istniała, Ruś istniała, zaś na powstanie Kacapstanu trzeba było jeszcze prawie cztery wieki czekać.

Majeńka, nie tłumacz tłukowi, bo i tak nie uwierzy
Zgłoś
k................8 2023-11-04, 21:21 1
Może kaszojad był po stronie putina
Zgłoś
majeńka 2023-11-04, 21:48 5
I tu zresztą Siriuz pokazuje że polakiem jednak nie jest, tego błędu żaden polak raczej nie zrobi. Od najwcześniejszej podstawówki mieliśmy wciskane daty chrzestu Mieszka (jako "chrzest Polski" mimo że tylko książę i garstka przydupasów się przechrzciła), wizytę Ottona który obiecał agentowi Bolkowi koronę, itp, itd.

A byle jaki kraj nie mógł się załapać na rangę królestwa, standardem dla nawet dużych krajów w Europie było księstwo.

Za to Siriuz podaje nam daty z historii Ukrainy myląc je z historią Kacapstanu, bo tak go w szkole nauczyli (historię Rusi podają jako historię łże-Rosji).

Zgłoś
~Dostojny 2023-11-04, 22:33 5
majeńka napisał/a:

pokazuje że polakiem jednak nie jest, tego błędu żaden polak raczej nie zrobi

A ty kim jesteś?
Zgłoś
Siriuz 2023-11-04, 22:44 2
420710247365 napisał/a:

Była, jako państwo Polan. Nie żebym się spodziewał że podobny ci małpolud z plemienia łażącego jeszcze 400 lat temu na czterech łapach powinien mieć o tym jakieś pojęcie.

Aha, tak, i może jeszcze Wielka Lechia obejmująca pół Europy i Azji?
ciekawostkihistoryczne.pl/2022/04/26/czy-polska-byla-polska/

Ale chuj, żaden tłuk nie zrozumiał, że Putin nie ma problemu z Ukraińcami, ma problem z marionetkowym rządem na Ukrainie. Nie spodziewałem się niczego innego po tłukach odchowanych na propagandowych telewizjach.
Zgłoś
t................e 2023-11-04, 23:04
Kaszojadowi nic nie będzie, lekcja życia
Zgłoś
darek1234 2023-11-04, 23:08 2
majeńka napisał/a:

I tu zresztą Siriuz pokazuje że polakiem jednak nie jest, tego błędu żaden polak raczej nie zrobi. Od najwcześniejszej podstawówki mieliśmy wciskane daty chrzestu Mieszka (jako "chrzest Polski" mimo że tylko książę i garstka przydupasów się przechrzciła), wizytę Ottona który obiecał agentowi Bolkowi koronę, itp, itd.
A byle jaki kraj nie mógł się załapać na rangę królestwa, standardem dla nawet dużych krajów w Europie było księstwo.
Za to Siriuz podaje nam daty z historii Ukrainy myląc je z historią Kacapstanu, bo tak go w szkole nauczyli (historię Rusi podają jako historię łże-Rosji).

Siriuz to gówniarz, spójrz na argumentację. O motylku w dupie się nie wypowiadam, bo to kacapSSki cep
Zgłoś
Dzwoneczek 2023-11-04, 23:27
Ciekawa sprawa z publikacją aktu aresztowania wraz z fotą zatrzymanej: documentcloud.org/documents/24112666-yulia-storozhuk-arrest-affidavit
W ełrokołchozie byłaby chyba niezła sraka z RODO.
Zgłoś
Dzik5150 2023-11-05, 0:07
dgfdfg napisał/a:

ale bym jej dupsko wylizał, nawet brudne, podniecają mnie takie niunie bijące dzieci

Administracja zapewne znowu mi usunie komentarze ale napiszę tak,śmieci to tylko śmierci a ci co biją dzieci to odpady radioaktywne. Jak chcesz to ja ci mogę nasrać na gębę jak lubisz

Siriuz napisał/a:

No no, a Polski to w ogóle nie było 1000 lat temu, więc w jakiej pozycji to nas stawia?

Idź się histori poucz.
Zgłoś
Natiimar 2023-11-05, 3:13
A żeby ciebie kurwo spotkał w ciemnym zaułku gang czarnych głodnych kutasów, co cię na drugą stronę wymłucą ty pizdo niemyta
Zgłoś
majeńka 2023-11-05, 3:41 2
darek1234 napisał/a:

Siriuz to gówniarz, spójrz na argumentację. O motylku w dupie się nie wypowiadam, bo to kacapSSki cep

W przeciwieństwie do wielu tutaj, Siriuz głupi nie jest. Problemem jest to że za pisanie ewidentnych bzdur mu płacą.

Tym razem ostro pojechał bo to co pisze stoi w sprzeczności z datami które u nas nawet każdy tłuk pamięta (966, 1000, 1025), ale za bardzo wyjścia nie miał bo taką linię każą mu trzymać. Propaganda w Kacapstanie jest skierowana głównie na już zindoktrynowane masy i jest dla nas trudna do zrozumienia, zawiera tezy że np. na Ukrainie są sami naziści. Tyle że to słowo znaczy u nich co innego, w ich propagandzie już od 80 lat "nazista" = "ktoś będący przeciwko rozrostowi ich imperium".

Zgłoś
PutinToSmiec 2023-11-05, 7:47
I tak właśnie wygląda wychowywanie dzieci jakby Konfederacja wygrała xd bic dzieci rodzic ma prawo xd
Zgłoś
t................e 2023-11-05, 8:17 2
leonidkacap napisał/a:

jak ja nie nawidze tego zjebanego narodu a Putin ti cipa że nie potrafi rozjebac tego gówna

Nie wiem skąd piszesz, ale miej się na baczności, twój prezydent nie toleruje takich poglądów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem