Sława kaszojadu, z Ukrainu na Floridu
lawandcrime.com/crime/hes-not-going-to-be-beat-up-by-his-mother-anymor...
No no, a Polski to w ogóle nie było 1000 lat temu, więc w jakiej pozycji to nas stawia?
W roku 1023 kraj mieliśmy już całkiem prężny. Wojskowo także: napadliśmy wtedy np. na Ruś (czyli Ukrainę) i wstawiliśmy im Świętopełka na wielkiego księcia. Takie standardowe niesnaski pomiędzy państwami.
Polska istniała, Ruś istniała, zaś na powstanie Kacapstanu trzeba było jeszcze prawie cztery wieki czekać.
I tu zresztą Siriuz pokazuje że polakiem jednak nie jest, tego błędu żaden polak raczej nie zrobi. Od najwcześniejszej podstawówki mieliśmy wciskane daty chrzestu Mieszka (jako "chrzest Polski" mimo że tylko książę i garstka przydupasów się przechrzciła), wizytę Ottona który obiecał agentowi Bolkowi koronę, itp, itd.
A byle jaki kraj nie mógł się załapać na rangę królestwa, standardem dla nawet dużych krajów w Europie było księstwo.
Za to Siriuz podaje nam daty z historii Ukrainy myląc je z historią Kacapstanu, bo tak go w szkole nauczyli (historię Rusi podają jako historię łże-Rosji).
ale bym jej dupsko wylizał, nawet brudne, podniecają mnie takie niunie bijące dzieci
No no, a Polski to w ogóle nie było 1000 lat temu, więc w jakiej pozycji to nas stawia?
Siriuz to gówniarz, spójrz na argumentację. O motylku w dupie się nie wypowiadam, bo to kacapSSki cep