Chamidło, nie ustąpił kobiecie
Tylko baba może wpaść na taki pomysł, już nawet emeryci jeżdżą lepiej.
Szmata jedna omalo nie zabiła kogoś. Za takie coś dożywotnio zabierać prawo jazdy niech se taryfa jeździ
C🤬j w dupę kierownikowi.
Nogi do góry i powinien walić w bok osobówki.
Rasowy butloszczoch nawet by c🤬ja od butelki nie oderwał
Aniafrania napisał/a:
Szmata jedna omalo nie zabiła kogoś. Za takie coś dożywotnio zabierać prawo jazdy niech se taryfa jeździ
Zabieranie prawka nic nie da. Łapy obcinać.
Jacson napisał/a:
Łapy obcinać.
Każdej babie, która złapie za kółko
I skąd i za co ona ma prawo jazdy ?
M_A
2024-12-18, 15:53
Tomix93 napisał/a:
I skąd i za co ona ma prawo jazdy ?
W Lays'ach kiedyś były do znalezienia
smc
2024-12-18, 20:37
Powinni jej spuścić powietrze i wykręcić wentylki.
Po prostu jest za mało kumata do poruszania się samochodem. Tutaj nie ma sensu karanie. To byłoby jak biczowanie zdechłego konia. Niektóry ludzie nadają się do czegoś, a do czegoś innego w ogóle. Ja bym nie potrafił wysiedzieć z dzieciakiem parę godzin. Zauważyłem, że coraz więcej ludzi nie rozgląda się na pasach. Nawet nie mają pojęcia jaką geriatrię mogą spotkać za kierownicą.
Wasze konfidenty polskie pełne hipokryzji nigdy nie zostawią biednych ludzi, zamiast pomóc nagrywają i gonią na psy, jesteście jak mój przyrodni brat - do utylizacji, k🤬y nad k🤬ami, ale zanim dopadnie ich prawda ile się nagadają k🤬y, a potem strzękanie zębami, bo was rozkminili, że jesteście gorsi od glizdy którą jakiś góral jako sznurówkę zapodał!
rara napisał/a:
Wasze konfidenty polskie pełne hipokryzji nigdy nie zostawią biednych ludzi, zamiast pomóc nagrywają i gonią na psy, jesteście jak mój przyrodni brat - do utylizacji, k🤬y nad k🤬ami, ale zanim dopadnie ich prawda ile się nagadają k🤬y, a potem strzękanie zębami, bo was rozkminili, że jesteście gorsi od glizdy którą jakiś góral jako sznurówkę zapodał!
co ty p🤬lisz ?
na front! uku idi na c🤬j~!