"Jechałem załadowany ciężarówką autostradą A1 w kierunku Katowic i na 22 węźle Łódź Wchód paniusia w Nissanie stwierdziła że musi włączyć się na autostradę skręcając w lewo pod prąd, wyjeżdżać przede mnie blokując mój i lewy pas. Na całe szczęście zareagowałem w porę i wyhamowałem do zera nie zabijając jej. Osobówka z lewego pasa ratowała się pasem zieleni bo nie miałaby szans zatrzymać się a druga prawie wjechała w barierki co widać na końcu filmiku. Cieszę się że nie było ślisko bo mógł być to jej ostatni piątek 13 i cieszę się jeszcze że nikt nie wjechał we mnie z tyłu "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 7:27
🔥
Gimbus w autobusie
- teraz popularne
"Jechałem załadowany ciężarówką autostradą A1 w kierunku Katowic i na 22 węźle Łódź Wchód paniusia w Nissanie stwierdziła że musi włączyć się na autostradę skręcając w lewo pod prąd, wyjeżdżać przede mnie blokując mój i lewy pas. Na całe szczęście zareagowałem w porę i wyhamowałem do zera nie zabijając jej. Osobówka z lewego pasa ratowała się pasem zieleni bo nie miałaby szans zatrzymać się a druga prawie wjechała w barierki co widać na końcu filmiku. Cieszę się że nie było ślisko bo mógł być to jej ostatni piątek 13 i cieszę się jeszcze że nikt nie wjechał we mnie z tyłu "
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko baba może wpaść na taki pomysł, już nawet emeryci jeżdżą lepiej.
Szmata jedna omalo nie zabiła kogoś. Za takie coś dożywotnio zabierać prawo jazdy niech se taryfa jeździ
Chuj w dupę kierownikowi.
Nogi do góry i powinien walić w bok osobówki.
Rasowy butloszczoch nawet by chuja od butelki nie oderwał
Nogi do góry i powinien walić w bok osobówki.
Rasowy butloszczoch nawet by chuja od butelki nie oderwał
Aniafrania napisał/a:
Szmata jedna omalo nie zabiła kogoś. Za takie coś dożywotnio zabierać prawo jazdy niech se taryfa jeździ
Zabieranie prawka nic nie da. Łapy obcinać.
Po prostu jest za mało kumata do poruszania się samochodem. Tutaj nie ma sensu karanie. To byłoby jak biczowanie zdechłego konia. Niektóry ludzie nadają się do czegoś, a do czegoś innego w ogóle. Ja bym nie potrafił wysiedzieć z dzieciakiem parę godzin. Zauważyłem, że coraz więcej ludzi nie rozgląda się na pasach. Nawet nie mają pojęcia jaką geriatrię mogą spotkać za kierownicą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów