Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bezczelna telefoniczna kurwa.
Na szczęście takie rzeczy można zgłaszać - o nękanie.
Tylko niestety te zgłoszenia gówno dają, bo nawet jakbyś im założył sprawę w sądzie, to wygrają. Stać ich na lepszego prawnika.
To tylko praca, jak każda inna.
dobry,kulturalny troll na poziomie, a ta suka z prowidenta ma głos jak najgorszy typ żony, współczuję jej mężowi, pewnie przed 60tką strzeli se w łeb, bo będzie miał dość tej baby. Aż głośniki zawyły z bólu jak się odezwała.
tzn jaki? każdy typ żony jest najgorszym typem żony...
Jak dajecie pożyczki patologii i gówniarzom to miejcie do siebie pretensje, bo takim nawet założenie sprawy w sądzie kończy sie na jakichś pracach w czynie społecznym. Z resztą, normalny, zdrowy psychicznie człowiek nigdy do was nie przyjdzie, bo chociaż by był przyciśnięty do muru to woli skoczyć z mostu niż skorzystać z waszych "usług". I dziwię się, że rzecznik praw konsumenta nie zamknął wam tego burdelu w chuj, z powodu wyzysku.
Ja tam tylko pracuje, nikogo nie zmuszam do brania pożyczki, nie dzwonię z włażeniem w dupę czy ktoś łaskawie weźmie lichwę, sami przychodzą, wiedzą na co się zgadzają bo są informowani, jak pracujesz w mcdonaldzie to nie boli cie dupa, że sprzedajesz syf z kartonu ludziom? Jedni warci drugich, spasione grubasy z maca i sprzedawcy za ladą co im to podają.
To tylko praca, jak każda inna.
Ty może i nie... Ale reszta twoich skurwiałych koleżków z firmy obdzwania... I nie tylko meneli, ale osoby starsze i mniej zaznajomione z tego typu sprawami, wciskając im na siłę złodziejską lichwę... W normalnym kraju tą mafię, w której pracujesz, by już dawno rozkurwili na cztery strony, a jej szefostwo by powiesili.
No tak tylko tu mamy Polskę...
Też na początku zdarzało mi się spinać tak jak ta laska na słuchawce, co wynikało z konieczności trzymania się narzuconych scenariuszy rozmów. Miesiąc przed zwolnieniem się miałem tak wyjebane na tę pracę, że prowadziłem luźniejsze gadki z dłużnikami i co?... zrobiłem najlepszy odzysk w całej swojej półrocznej karierze windykatora telefonicznego. Wiem, że pewnie gdybym pracował tam dłużej, ktoś w końcu na odsłuchach by się dopierdolił do tego, ale na szczęście nie zdążył.
dobry,kulturalny troll na poziomie, a ta suka z prowidenta ma głos jak najgorszy typ żony, współczuję jej mężowi, pewnie przed 60tką strzeli se w łeb, bo będzie miał dość tej baby. Aż głośniki zawyły z bólu jak się odezwała.
No ale czego mu współczujesz? Ktoś mu kazał kurwa? Zmusił pod groźbą egzekucji? Jak wybrał tak ma. Jak zrozumie swój błąd to niech się rozwiedzie, zamiast strzelać sobie w łeb.
Jesteś idiotą. W każdym kraju takie coś znajdziesz, nic nie jest rozkurwione a jedynych, których się wiesza, to debili takich jak ty.
Provident to mafia.
Nie trzeba być mafią, żeby mafia się Ciebie bała. Mafia to nic innego jak zorganizowana grupa gości, którzy nie boją się uszkodzić drugiego człowieka i wiedzą (wbrew pozorom), jak to zrobić w granicach prawa lub w taki sposób, żeby potencjalnie za wiele za to nie groziło. Tak zwana "mafia" to nic innego jak grupa ludzi, którzy potrafią oceniać ryzyko i jeśli coś im się opłaca, to w to wchodzą.
Jeśli chcesz być mocniejszy, musisz im tylko uświadomić, że coś im się nie opłaca, a odpuszczą.
Nie mylić z bandytami, desperatami pod kreską, których nawet mafia najchętniej zamiotłaby pod dywan.
Jeśli chcesz wiedzieć, czym jest mafia (taka już dobrze rozbudowana), obejrzyj sobie serial Ray Donovan. Nie bez kozery w serialu tym pojawia się postać recydywisty, który świadczy konsultacje producentom filmów fabularnych To taka mała podpowiedź
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów