Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba zepsuję Wam zabawę: w pokoju z wykładziną łatwo o pożar. Tak ogólnie i w skrócie
Każdy przyrząd ma swoje przeznaczenie. Najwyraźniej u niej świeczki można odpalać tylko z zapałki. A jako że jej się nie chce pocierać, to odpala zapałkę przy pomocy zapalarki. Do dupcenia idealna, taka nie za mądra.
dadar123 napisał/a:
Chyba zepsuję Wam zabawę: w pokoju z wykładziną łatwo o pożar. Tak ogólnie i w skrócie
Zepsuję CI zabawę, zapalniczka dwa razy dłuższa od zapałki.
dadar123 napisał/a:
Spokrewnieni jesteście?

dadar123 napisał/a:
a na c🤬j odpalać zapałkę skoro miała zapalniczkę z długą lufą?
JebacToGowno napisał/a:
a na c🤬j odpalać zapałkę skoro miała zapalniczkę z długą lufą?
Trzymanie zapalonej zapałki jest bardziej "cool"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie