Koleś ma 16 lat i 230 cm wzrostu. Chcą z niego zrobić gwiazdę koszykówki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jeżeli ktoś nie przepada za tym typem muzyki ,bądź spieszy sie na poranne siku, to nasz kolega pojawia się @2:53
Szybko zakończy karierę. Wygląda strasznie delikatnie, a jak się patrzy z daleka to wręcz jak upośledzony.
Choć z drugiej strony może i dobrze, że waży tyle co dobry kurczak, przynajmniej jak upadnie to mniejsza siłą uderzenia.
Choć z drugiej strony może i dobrze, że waży tyle co dobry kurczak, przynajmniej jak upadnie to mniejsza siłą uderzenia.
Hvsarz napisał/a:
Zasadniczo to ciężko zakończyć karierę jeśli się jej nie zaczęło. A teraz na poważnie. Jeśli faktycznie myśli o jakimś tam graniu jedyną opcją jest przybrać na masie. Manute Bol przy podobnej wadze (90kg) troszku pograł w nba, ale reumatyzm zakończył karierę, a niewydolność nerek zabiła.Szybko zakończy karierę. Wygląda strasznie delikatnie(...)
Hvsarz napisał/a:
Popatrz na Gheorghea Mureșana. Też nazbyt mądrze nie wygląda. Podobny wzrost, ale już konkretna waga (140 kg).(...) a jak się patrzy z daleka to wręcz jak upośledzony.
Są szanse, ale nad chłopaczkiem trzeba pracować i to sporo.
Hvsarz napisał/a:
Dadzą mu sterydy jak większości sportowcom w USA. Prawda jest taka, że amerykanie tak samo ładują sterydami lub jak nie lepiej niż ruscy.Szybko zakończy karierę. Wygląda strasznie delikatnie, a jak się patrzy z daleka to wręcz jak upośledzony.
palce ma dluzsze niz 90% sadoli kutasa huehue
Wolę w szerz a nie mogię...
Brawa za Ajron Majdana.
Dziwny monitor masz, albo to dwa 16:10? ;D
Smiesznie gry musza wygladać, ja wole moje
Przecież to wycinek screena (jego górna część z monitora 4K).
Co do gier zaś, to tylko z odświeżaniem 144HZ. Jeśli chcesz wykorzystać odświeżanie powyżej 60HZ, to mało która karta graficzna uciągnie Ci okolice 100 FPS-ów na dobrych detalach w 4K. Nawet pojedyncza GeForce GTX 1080 może nie dawać rady w nowszych produkcjach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów