Koleś ma 16 lat i 230 cm wzrostu. Chcą z niego zrobić gwiazdę koszykówki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chyba sie wczoraj obudziles. Jeszcze biega bo jak tak bedzie stanie sie najwyzszym czlowiekiem na wozku inwalidzkim.
@up Właśnie dlatego jak widać na filmiku, każą mu ćwiczyć powoli i stopniowo wymagać od swojego ciała coraz więcej, a nie od razu na hejnał i enbiej stajl.
Gwiazdę koszykówki, ale chyba na paraolimpiadzie.
Koszykówka to nie tylko wzrost, a gościu na mega zwinnego mi nie wygląda.
Jak na niego patrzę, to mi przykro jakoś się robi i szkoda mi go.
Koszykówka to nie tylko wzrost, a gościu na mega zwinnego mi nie wygląda.
Jak na niego patrzę, to mi przykro jakoś się robi i szkoda mi go.
No ale chuj tam, może akurat okazać się zdrowym chłopakiem, który sie nie przekręci.
No ale chuj tam, może akurat okazać się zdrowym chłopakiem, który sie nie przekręci.
Nie ma co pierdolić, Yao Ming też wyglądał jak paralityk i też pisano, że do 30tki się przekręci, a ostatecznie był jednym z najlepszych środkowych w historii NBA, żyje i ma się dobrze.
Jak ktoś się weźmie za tego chłopaczka to też nie jest powiedziane, żę jeszcze kariery nie zrobi.
Jak ktoś się weźmie za tego chłopaczka to też nie jest powiedziane, żę jeszcze kariery nie zrobi.
Koleś chyba jest synem gościa z teledysku Marilyn Manson "Coma white"? Nie wstawię zdjęcia ani filmu, bo nie potrafię.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów