📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O. Taki wrestling to mozna oglądać.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Wszyscy wiedzą, że cegła jest z cegły
Wszyscy wiedzą, że cegła jest z cegły
Nic już nie pisz i nie ośmieszaj się pajacu...
Cegła – materiał budowlany uformowany z gliny, wapna, piasku, cementu (bloczki betonowe) lub innych surowców mineralnych...
Dobrze że nie stalową, bo by mógł dostać wstrząsu.
-Ernest Hemingway
Nic już nie pisz i nie ośmieszaj się pajacu...
Cegła – materiał budowlany uformowany z gliny, wapna, piasku, cementu (bloczki betonowe) lub innych surowców mineralnych...
Ty sarkazmu nie zrozumiesz nawet gdyby pierdolnąć Cię nim niczym betonową cegłą.
BKKWK napisał/a:
Lmao, a ja mu piwo dałem za ten tekst, przecież gościu którego ruga napisał, że cegła jest z CEGŁY!!! Jawny sarkazm. Ja jestem usprawiedliwiony, bo ostatnio mam pewne problemy i bardzo ciężko myślę. Nie wiem jak pozostałe 2 osoby które mu postawiły. Chyba, że Salieri16000 uskutecznie 4 level sarkazmu, incepcjosarkazmizm i jego odpowiedź, też była sarkastyczna.
Ty sarkazmu nie zrozumiesz nawet gdyby pierdolnąć Cię nim niczym betonową cegłą.
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Pomyślałbym, że fejk, ale rzeczywiście ten pierwszy pustak wygląda na dużo lżejszy.
Zacznijmy od tego, że to nie betonowy bloczek, wiem ile to chujstwo waży i nie da się tym śwignąc jak kartonem z butami. Po prostu się nie da i chuj - przyjebał mu kawałkiem siporexu, który na gawiedzi wywołał wrażenie bloczka betonowego. Na ty polega magia telewizji, jak nie wierzysz, weź sobie kawałek deski i spróbuj złamać ją "z karata", zdjęcia z SORu daj na harda.
PS. w 44 sekundzie widać, że ten "bloczek betonowy" ma pory jak Dany Trejo syfy na ryju
PS. w 44 sekundzie widać, że ten "bloczek betonowy" ma pory jak Dany Trejo syfy na ryju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów