📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
El_Macias napisał/a:
Kiedy budynek się dowiedział, że będzie zamieszkany przez ciapków postanowił popełnić rytualne bukkake
Chyba seppuku Ale rozumiem, że w domu takie zabawy i z rozpędu się pomyliłeś.
Jestę Ekspertę, już tłumaczę co się stało. Zawiódł po raz kolejny chiński strop puszkowy, przypomina on trochę stropy gęstożebrowe o różnych systemach, w których stosuje się pustaki stropowe. U nas stawia się na nich domki jednorodzinne, w chinach kilkupiętrowe budynki, ale nie w tym tkwi sekret technologii. Otóż w tych stropach stosuje się puszki po farbie a nie pustaki, stąd nazwa strop puszkowy, ale generalnie wpierdala tam się wszystko co się da, a na koniec wypada się schlapać na to wszystko aby był fajniejszy zapach.
Przykładowe zdjęcie takiego stropu poniżej (oczywiście po jego zawaleniu się)
P.S Tajwan nieformalnie należy do Chin
Przykładowe zdjęcie takiego stropu poniżej (oczywiście po jego zawaleniu się)
P.S Tajwan nieformalnie należy do Chin
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów