📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z dwojga złego lepiej, że teraz się rozjebało niż jakby oddali do użytku.
Nic się nie zjebało, hale budują. Tak szybciej się podłogę kładzie.
Na chuj on tyle to szorował
a rusztowanie stoi
Jeśli to chiny to nie dziwi nic ale jedno jest pewne, ktoś tu będzie się chuśtał za to
Coś gdzieś no... nie pykło.
kalijanek, w Chinach się rozstrzeliwuje.
Kiedy budynek się dowiedział, że będzie zamieszkany przez ciapków postanowił popełnić rytualne bukkake
Już wyjaśniam, panowie wylewają nowy strop, widocznie nikt im kurwa nie powiedział, że powinni mieć podparty nie tylko strop który leją, ale jeszcze 2 poniżej. Strop poniżej nie wytrzymał w pojedynkę dodatkowego ciężaru w postaci drugiego stropu i się wszystko poszło pierdolić. Beknie za to idiota który kazał pościągać podpory, bo przecie trzeba szybko i tanio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów