📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebie co za plebs... powinien dostać zakaz na każdy transport publiczny i prywatny ... niech jeździ swoim albo zap🤬la wszędzie z buta.
Momentalnie strzał z lokcia do ogluszenia za taką akcję. I dopiero wtedy wzywac obsługę.
żmij napisał/a:
Mogli go po prostu wysadzić.
Poprzez specjalny wyrzutnik w ogonie samolotu. Takie wysrane samolotowe gówno, bez zmiany planu lotu.
Druga opcja to międzylądowanie celem doprowadzenia samolotu do stanu poprzedniego, ale z naprawdę wszystkimi kosztami do zwrotu.
Spłata długu przez pół życia i rozwód w pakiecie byłby gwarantowany.
Nie ma wytłumaczenia na takie zachowanie i nie jest ważne, że typ był naj🤬y i nie wiedział co robi. Przy takim materiale dowodowym powinni sądownie doj🤬 mu srogi rachunek za wymianę pokrycia foteli, podłogi, sprzątanie całego pokładu, bo szczyny jebią długo i okrutnie walą po nosie. Dziś strachem jest położyć się do jakiekolwiek łóżka hotelowego, bo masz świadomość tego, że było r🤬ane i nie tak normalnie po staremu, tylko nowocześnie szczane dookoła, albo rzyganie, bo w gardło r🤬ać trzeba do rzygania. K🤬a i jprdle ten świat jest zepsuty i nie ma szans na lepsze jutro właśnie przez takich degeneruchów jak w materiale wideo, hatfu na ryj brudasom wszelkiej maści, którzy myślą, że jak zapłacili to mogą odp🤬lać taką trzodę w miejscu publicznym. Wk🤬iłem się tylko na głupiego c🤬ja i ciśnienie mi skoczyło, idę więc zobaczyć do kibla, czy aby się nie zesrałem 🤣
Quassar napisał/a:
Ja jebie co za plebs... powinien dostać zakaz na każdy transport publiczny i prywatny ... niech jeździ swoim albo zap🤬la wszędzie z buta.
zakaz na transport prywatny - ma jeździć swoim? masło o smaku masła...
A pamiętacie ta karyne co szczala chyba z samolotu Londyn polska? Co zadyma była
Może to ten samolot do Indii gdzie brudasy w ciągu godziny rozj🤬y 11 z 12 toalet na pokładzie bo srali jak na ulicach Bangalore?
J🤬y oblech jedt taką świnią jak pedalarze ubrane w damskie obcisłe laikry
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie