Burak jak burak i można mówić o nim wiele ale brutalna prawda jest taka, że na koniec dnia ilość cyfr na jego rachunku bankowym jest większa niż ilość cyfr w naszych numerach telefonów komórkowych.
Zazwyczaj mająt, złote sedesy i własne akty na niedźwiedzim futrze biorą się z subtelnego odsuwania innych i poprawiania garnituru.
Gałgan i menda.
Poza tym, może pamiętacie, jak on tak mógł Papieża Naszego Argentyńczyka łaskotać po dłoni, jak zwykłą ladacznicę?
Czy ty kurwa jesteś jakiś przyjebany i zdałniony???
Wiocha, wiochą, ale wiarę w ludzi straciłam dopiero przy Twoim poście
Inna sprawa, że zachował się jak cham i burak i jeszcze ta mina i gest z marynarką, totalne upokorzenie, potraktował go jak brudnego śmiecia na ulicy.
Lewackie media będą o tym głośno trąbiły, że burak, że niewychowanie. Setki milionów będą wiedziały, że to gość który reprezentuje państwo to nie człowiek, on sam jest Majestatem(państwem).
heheh kurwa to było ekstra ale jakby naszą Beatkę tak potraktował to bym się kurwił i to bardzo. za to tuska może tak popychać
Przecież rząd rucha wszystkich na co dzień. Mało Ci?
na premiera Czarnogóry to wszyscy mogą i mają wyjebane, wie ktoś (tak bez wikipedii) jak gość się w ogóle nazywa?
Ja nie znam żadnego Czarnogórca.
pokażał europie kto rządzi światem
Aż mi się słabo zrobiło. Spuszczacie się nad tym żydkiem jakby on rzeczywiście coś znaczył. Każdy USrAelski prezydent to marionetka którą sterują ludzie faktycznie trzymający władze. Trampek już z niejednej swojej decyzji się wycofywał bo pewnie dostał opierdol kto mu w ogóle pozwolil sie odzywać. Popchnąć jeszcze mniej znaczącego premiera czarnogóry tyle może Trampek, a jak zacznie za dużo fikać to dostanie kulke na jakimś wiecu i zastąpi się go nowym mapetem.
Aż mi się słabo zrobiło. Spuszczacie się nad tym żydkiem jakby on rzeczywiście coś znaczył. Każdy USrAelski prezydent to marionetka którą sterują ludzie faktycznie trzymający władze. Trampek już z niejednej swojej decyzji się wycofywał bo pewnie dostał opierdol kto mu w ogóle pozwolil sie odzywać. Popchnąć jeszcze mniej znaczącego premiera czarnogóry tyle może Trampek, a jak zacznie za dużo fikać to dostanie kulke na jakimś wiecu i zastąpi się go nowym mapetem.
kennedy nie zgodzil sie byc marionetka, ale za to wycofali jego kandydature
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów