Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kierownikmasarni napisał/a:
O sk🤬esyn. Ale on ma w nich wszystkich wyj🤬e.
Bo może.

na premiera Czarnogóry to wszyscy mogą i mają wyj🤬e, wie ktoś (tak bez wikipedii) jak gość się w ogóle nazywa?
nowynick napisał/a:
![]()
na premiera Czarnogóry to wszyscy mogą i mają wyj🤬e, wie ktoś (tak bez wikipedii) jak gość się w ogóle nazywa?
a słyszałeś coś o protokole dyplomatycznym ?
nowynick napisał/a:
![]()
Nazywa się chyba "ah🤬jm nietoj ebie".
Chyba się nie pomyliłem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
heheh k🤬a to było ekstra
ale jakby naszą Beatkę tak potraktował to bym się k🤬ił i to bardzo. za to tuska może tak popychać

@qwerq221 - daj spokój Beatce wystarczy że w kraju jest "popychadłem" i marionetką.

Wszystko spoczko, tylko dlaczego oni wchodzili tam aż 3 razy i za każdym razem Trump musiał mu pokazywać miejsce w szeregu.
Co za prostak.
Jak on mógł tak się zachować i nie przepuścić trampka.
Jak on mógł tak się zachować i nie przepuścić trampka.
Cytat:
Ale buraczysko, słoma to aż kole w oczy.
Burak jak burak i można mówić o nim wiele ale brutalna prawda jest taka, że na koniec dnia ilość cyfr na jego rachunku bankowym jest większa niż ilość cyfr w naszych numerach telefonów komórkowych.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie