18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
🔥 Chyba dotarło - teraz popularne
mit2 2022-12-06, 14:55 2
Jaka wspaniała, egzotyczna kultura!
A jak to lewaki mają w zwyczaju mówić: odmienne kultury należy szanować.
No to szacun!

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
b................o 2022-12-06, 21:01
Nie wiem o co tu chodzi. Czemu ona nie jest dzielna, silna i niezalezna? Widzialem na netflixie jak kobieta pokonuje zlych oprawcow. Czemu ona sie tak z nimi szczypie? Kiedy ich pogoni? Moze pasuje wyslac tam troche Polek. One przezyly pieklo kobiet w Polsce wiec takie dziadki w turbanach na pewno im nie straszne
Zgłoś
krzysieks997 2022-12-06, 21:10
Cycu320 napisał/a:

Przyjeżdżają tacy do Europy i gardzą tutejszymi wartościami, prawem i wolnością. Chcą prawa szariatu i usuwania znaków i symboli innych religii oraz wszelkich LPG +owskich tęcz ponieważ to ich obraża. Nie pracują całymi pokoleniami, siedzą na socjalu i stękają że sezon grzewczy zbyt późno się zaczyna. Bo w ich chacie, gdzie kiedyś mieszkali, z gówna trawy i patyków grzejniki grzały od 1 wrzesnia. W Iranie mordują ludzi za protesty i brak szmat na glowie a europejskie suki feministki wspierają kobiety które chodzą w tym z przymusu bo tak ich bóg karze, dziadek babka ojciec i brat. Jebać ich PRONDEM

Wszedłem tylko po to, żeby dać Ci piwo
Zgłoś
diacon 2022-12-07, 0:24
Problem jest w tym, że jedni chcą szariatu, batożenia, chłosty, biczowania itp itd., a inni skrajnej lewicowej "wolności"i liberalizmu, przyzwolenia na LGBT++, pedofilię, zoofilię, tysiące i jednej płci. Rozumiecie o co mi chodzi?! W europie pojawiają się dwie skrajności!! Daleki jestem od napierdalania kobiet batem, ale daleki też jestem aby zgodzić się na lewicowe pomysły chorych umysłów LGBT++++++!!!
Zgłoś
antoni_macierewicz 2022-12-12, 21:10
Współczesna Europa, a w szczególności zgniły zachód, zatraciła wszelkie wartości. I to z tego powodu jest otwarta na nowe, niekoniecznie bezpieczne dla swojego wygodnictwa idee. Nie wiem co gorsze - tak demonizowani "ekstremiści" islamscy czy zdegenerowane lewactwo działające ponad rozsądnym prawem. Lewactwo, któremu pozwala się na demoralizowanie dzieci. Lewactwo zabijające naszą Europę poprzez mordowanie nienarodzonych dzieci oraz starych "niepotrzebnych" ludzi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów