📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I proszę bardzo Europa ubogacona mamy skurwysynów czarne małpy jebane
Burek13 napisał/a:
I proszę bardzo Europa ubogacona mamy skurwysynów czarne małpy jebane
Tylko, że to w Brazylii było
Ale cipa z tego kolesia. Darmowy pass na najebanie szmat jakiejś kurwie. Ja bym skorzystał.
Bambrych napisał/a:
Ale cipa z tego kolesia. Darmowy pass na najebanie szmat jakiejś kurwie. Ja bym skorzystał.
Mo dokładnie. Jak byłem młodszy to żeby legalnie... najebac komuś po mordzie, to na ustawki jeździłem i po lasach się napierdalaliśmy.
A tu taka perełka się trafiła i nikt nie skorzystał...
Miękie faje i pedały, zreszta jak 90% ludzi w tej chwili.
Ten kto wychował sie na wielkomiejskich polskich blokowiskach w latach 90tych, ten wie do czego służą ręce i jak z nich korzystać w takich przypadkach.
Na boisku,na chodniku-co za różnica... Ów sędzia ma złamaną kość twarzoczaszki i leży w szpitalu..Napastnik(prezes klubu!) aresztowany!
Już bym skurwielowi skakał po konstrukcji i modernizował ryj obuwiem. A ta pizda facet zdziwiony tylko.
Ciekawe co mu powiedziała, że się zdenerwował.
Halman napisał/a:
rozjebał bym chuja na kwanty... (tak, włączył mi się rycerz)
Zesrałbyś się na rzadko w swojej dziurze w Sosnowcu p iwniczany internetowy kozaczku.
Dziwnie przecież widać że to menel takiego popchniesz sam leci a ten chłop to pewnie cipka między spodniami wkoncu sadistic
Halman napisał/a:
rozjebał bym chuja na kwanty... (tak, włączył mi się rycerz)
Chuja byś zrobił lamusie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów