Bo na myśliwych się nie nadają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Bo na myśliwych się nie nadają
Kosa92 napisał/a:
Może i tak ale strzelać z biodra bronią samopowtarzalną / dwutaktową to trzeba mieć fantazję... Jak się prrzewrócił to myślałem że nam odjebie kameromana :S
nie widzę dokładnie tej broni, ale broń myślwska (przynajmniej w polszy) nie ma prawa być samopowtarzalna
metyoo napisał/a:
nie widzę dokładnie tej broni, ale broń myślwska (przynajmniej w polszy) nie ma prawa być samopowtarzalna
samopowtarzalna jest dopuszczona do polowań, automatyczna nie. np swd możesz używać do polowań a ak już nie, chyba, że przerobisz.
na strzelnicach i polowaniach zbiorowych możesz załadować do samopowtarzalnej 2 szt amunicji.
Brocha napisał/a:
Pizdy ze strzelbami, chore pojeby
A parówki były smaczne? Idź się pierdolnij w pusty łeb
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów