Bo na myśliwych się nie nadają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Bo na myśliwych się nie nadają
tia... w oryginale bez tej chujowej muzyki nie było strzałów.
Nie chce mi się poświęcać ponad 30 sekund na szukanie więc wrzucam wersję bez dodanych strzałów ale nadal ze spierdoloną dodaną muzą.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie chce mi się poświęcać ponad 30 sekund na szukanie więc wrzucam wersję bez dodanych strzałów ale nadal ze spierdoloną dodaną muzą.
tia... w oryginale bez tej chujowej muzyki nie było strzałów.
Veltur już trzecie kółko w internecie robi, wszystko widział, wszystko oglądał.
W Norwegii na jego wstawki już kolejną jaskinie serwerami zapełniają
myślistwo to nie hobby a styl życia i pomysł na życie
gardzę gardzącymi
Subhuti napisał/a:
Gardzę myślisymi.
Myśliwymi*
gardzę gardzącymi
smc napisał/a:
Pierwszy raz widzę polowanie dzików na myśliwych
I to jeszcze z nagonką! Piwo dla dzików!
Mi też się podobało. Pizdeczki pewnie pełne gacie miały.
sadol001 napisał/a:
Mi też się podobało. Pizdeczki pewnie pełne gacie miały.
Też byś miał pełne gacie . Tak z tydzień temu spotkałem lochę z młodymi.. nieźle mnie pogoniły takiej adrenaliny dostałem, że szkoda gadać, to trzeba przeżyć.
Skurwiele naprawdę są szybkie i silne.. i niestety ciężko zachować spokój ja miałem pecha, że spotkałem całą rodzinkę i locha się po prostu wystraszyła.
Piwko dla myśliwych!
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Ja u siebie w okolicy mam ładny dębowy zagajnik, i kiedyś z kumplem w zimowy wieczór trafiliśmy na gromadę żerujących odyńców. Nawet na nas uwagi nie zwracały, jeden tylko coś zachrumkał i dalej wpierdalał żołędzie. Stałem jakieś dwa metry od niego. Niezłe przeżycie, na szczęście, na spokojnie.
metyoo napisał/a:
w dupie byłeś i gówno widziałeś! nawet nie wiesz jak bardzo niebezpieczny jest wkurwiony dzik!
Może i tak ale strzelać z biodra bronią samopowtarzalną / dwutaktową to trzeba mieć fantazję... Jak się prrzewrócił to myślałem że nam odjebie kameromana :S
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów