📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż mi sie przypomniała zabawka za PRLu
Kto pamięta? Klik Klak
Ale gość to robi amatorsko tutaj jest bardziej wersja profesjonalna
Kto pamięta? Klik Klak
Ale gość to robi amatorsko tutaj jest bardziej wersja profesjonalna
Spierdolić taką łatwą robotę... Sam tego konara przy pomocy piły i liny bym wyciął...
Kurde, miałem jeszcze nadzieję, że ten pień jebnie na gościa, który tam podszedł.
Kolejny przykład inteligencji fekalnoskórych "fachowców" w krajach trzeciego świata. Szkoda że nie było w pobliżu jeszcze sieci wysokiego napięcia i byłby grilowany brudas, widocznie takie zadupie że nawet elektryfikacja tam nie dotarła.
Baronessa napisał/a:
Spierdolić taką łatwą robotę... Sam tego konara przy pomocy piły i liny bym wyciął...
Jedyny konar jaki mozez ogarnąć to twojego starego
Baronessa napisał/a:
zesrał byś się tak samo jak założyłeś konto na sadolu podając się za babę ^
Koncepcja była dobra, sprawdzała się na wierzchołku i konarach bocznych. Tu chciał zaoszczędzić czasu i za ciężki wałek odciął...
Ps. Tak jestem ekspertem, mam uprawnienia dr. mot.
Ps. Tak jestem ekspertem, mam uprawnienia dr. mot.
NosaczPL napisał/a:
zesrał byś się tak samo jak założyłeś konto na sadolu podając się za babę ^
Znalazł się kurwa troll od siedmiu boleści, co sam się zesrał usiłując wgrać zdjęcie profilowe...
Dzieciaczku, ścięcie takiego balasa jest bajecznie proste, pod warunkiem, że nie jesteś gimbuskiem 16letnim tak jak ty, lub nie jesteś cymbałem z ameryczki, który chce ściąć drzewo na drabinie w połowie jego wysokości...
smc napisał/a:
Drewno jest w cenie.
Taniej stracić robola, niż kubik dębiny
Po 500zł za m3 brzoza do kominka w Białymstoku chodzi obecnie, więc tak. Murzyn tańszy.
Baronessa napisał/a:
Po 500zł za m3 brzoza do kominka w Białymstoku chodzi obecnie, więc tak. Murzyn tańszy.
Wielkopolska. U leśniczego brzoza w wałkach 180 zł za m3. Prawdziwe m3, bo u handlarzy to masz metry w kawałkach i z 1 kubika z lasu robią się 2 metry ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów