Ale im nie wyszło. Gdzieś w Kalifacie Brytyjskim
Ale im nie wyszło. Gdzieś w Kalifacie Brytyjskim
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sąd potraktuje to jako "atak na urzędnika państwowego w czasie wykonywania przez niego czynności służbowych". Będzie dym
To jest UK. Tam będą kredą na ulicy serduszka rysować.
Dym będzie za parę lat jak coś pęknie i drugi adolf się pojawi.
Sąd potraktuje to jako "atak na urzędnika państwowego w czasie wykonywania przez niego czynności służbowych". Będzie dym
Rozumiem, że to żart, ale pisze to dla nie wtajemniczonych. Sądy i policja w uk działają obecnie tak jak w krajach 3 świata. Prawo prawem, ale jak ktoś może przypierdolić policjantowi to go nie ścigają. Dlatego policjanci wolą jeździć na interwencje do babci, która transa nazwie mężczyzną albo do autystyka, który policjantkę nazwie lezbijką. Tacy nie oddadzą, więc tylko tacy mają problem. A pontonowym nawet jakby chcieli to i tak nic nie zrobią, bo gdzie i komu wyślą list na sprawę sądową?
Rozumiem, że to żart, ale pisze to dla nie wtajemniczonych. Sądy i policja w uk działają obecnie tak jak w krajach 3 świata. Prawo prawem, ale jak ktoś może przypierdolić policjantowi to go nie ścigają. Dlatego policjanci wolą jeździć na interwencje do babci, która transa nazwie mężczyzną albo do autystyka, który policjantkę nazwie lezbijką. Tacy nie oddadzą, więc tylko tacy mają problem. A pontonowym nawet jakby chcieli to i tak nic nie zrobią, bo gdzie i komu wyślą list na sprawę sądową?
Znasz z widzenia czy wymyślasz ? Zawsze chciałem zapytać jak to tam naprawdę wygląda. Napisz w komentarzu czy tam mieszkasz i jak to tam funkcjonuje, bo ciekawy jestem czy to prawda że policja jest taka pierdołowata
Wlasnie bardzo dobrze! Ten kto mieszka w okolicy ten wie, jak tu parkingi i inne ulezy wyjebalo w kosmos. Na islington jest taka okolica, ze nawet taryfiarze nie wjezdzaja, bo ruch jedno kierunkowy i kamery sa tak zgrane, zebys wyjechal z kara £70 co najmniej. Te chuje jezdza na skuterach i pierdolna ci fotke na podwojnej zoltej jak przpuszczasz ambulans. Bardzo dobrze ze straznik dostal wpierdol. Im bardziej sie taki boi i im wiecej takich filmikow tym mniej straznikow.
I właśnie takiego komentarza tu potrzeba! Nie wyśmiewanie, że khalifat brytyjski, tylko że w końcu ktoś się wziął za kombinacje strażników!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów