Dzisiaj, tj. 11-06-2013 ok godziny 19:50 w drodze pomiędzy miejscowością Kędzierzyn-Koźle a Pyskowicami na skrzyżowaniu wyjechał przede mnie radiowóz. Pomyślałem że będe musiał zamulac żeby nie zatrzymali za "zwykłą" jazdę. Zaskoczyli mnie chłopaki. Numer boczny radiowozu Opel Astra G: 808. Rejestracja HPJ 808.
Zanim zdążyłem wyciągnąć telefon, w terenie zabudowanym nie mogłem ich dogonić (dla nieświadomych, teren zabudowany = max 50 km/h). Reszte widać na filmiku. Dojeżdżałem do miejscowości Ujazd. Następnie widziałem ich tam stojących na lokalnej stacji benzynowej. Chłopaki jechali BEZ SYGNAŁU. Duma i chluba obrońców martwego kodeksu i obowiązujących przepisów
Nie było bo moje
P.S.
Wyłącznie dla Sadistic.pl
Zanim zdążyłem wyciągnąć telefon, w terenie zabudowanym nie mogłem ich dogonić (dla nieświadomych, teren zabudowany = max 50 km/h). Reszte widać na filmiku. Dojeżdżałem do miejscowości Ujazd. Następnie widziałem ich tam stojących na lokalnej stacji benzynowej. Chłopaki jechali BEZ SYGNAŁU. Duma i chluba obrońców martwego kodeksu i obowiązujących przepisów
Nie było bo moje
P.S.
Wyłącznie dla Sadistic.pl