nie no serio powinien o prawa autorskie proces założyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Up
ja też i jestem na bank pewien, że to oryginalny fragment, a nie "Family Guy/South Park/Futurama/The Simpsons (niepotrzebne skreślić) przepowiedzieli przyszłość"
ja też i jestem na bank pewien, że to oryginalny fragment, a nie "Family Guy/South Park/Futurama/The Simpsons (niepotrzebne skreślić) przepowiedzieli przyszłość"
Zajebisty komiks, do tego jeszcze w podobnym klimacie "Profesorka, antresolka, nerwosolka".
Czasem przeglądam w sieci teraz wszystko jest poskanowane.
Czasem przeglądam w sieci teraz wszystko jest poskanowane.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Schody do nikąd. Piękny pomnik, który daje do myślenia co się dzieje z Polską pod rządami PIS - Polska zmierza do nikąd.
Ładnie ich artysta strolował.
-Ernest Hemingway
Schody do nikąd. Piękny pomnik, który daje do myślenia co się dzieje z Polską pod rządami PIS - Polska zmierza do nikąd.
Brak poręczy na tych schodach symbolizuje lekkomyślne podejście do procedur bezpieczeństwa.
@jessjess brak kilku pierwszych schodów symbolizuje brak znajomości podstaw tego za co się biorą.
Fajny pomnik katastrofy. Będzie gdzie wejść ujebanymi butami, ewentualnie żule będą mieli gdzie posiedzieć. Potem może jakieś dziecko się spierdoli z góry i będzie można zrobić pomnik upamiętniający zmarłych pod pomnikiem upamiętniającym katastrofę...
"brak kilku pierwszych schodów "
To w razie czego jakby pijane bydło chciało wejsc na schody, tu nic nie wiadomo pijusy robia sobie zdjęcia na grobach i pomnikach. Ja rozumiem ze lewusy musza jakoś rozładować frustracje, ale nie lepiej rozpoczać produkcje gumowych lalek "jarkacza".
To w razie czego jakby pijane bydło chciało wejsc na schody, tu nic nie wiadomo pijusy robia sobie zdjęcia na grobach i pomnikach. Ja rozumiem ze lewusy musza jakoś rozładować frustracje, ale nie lepiej rozpoczać produkcje gumowych lalek "jarkacza".
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Dobudują podjazd dla wózków i będzie odkrywczo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów