Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeszcze zobaczy i będzie chciał...
Fajne to. Ale w sumie kiepska zagrywka ruskich troli i pozytecznych idiotow:D Ale no coz. Nasi robiliby.. A nie czekaj, jakby na nas rusek napadl, to w 3 dni zajaby co trzeba, bo zamkneliby przed nami wszystkie granice a Ci co by mogli, spierdoliliby 2 tygodnie przed;) I pisali pozniej placzliwe wierszyki za granica jak im to zle.
Fajne to. Ale w sumie kiepska zagrywka ruskich troli i pozytecznych idiotow:D Ale no coz. Nasi robiliby.. A nie czekaj, jakby na nas rusek napadl, to w 3 dni zajaby co trzeba, bo zamkneliby przed nami wszystkie granice a Ci co by mogli, spierdoliliby 2 tygodnie przed;) I pisali pozniej placzliwe wierszyki za granica jak im to zle.
nie zesraj sie ukrofilu bo jak będzie tylko taki papier to biedaku nie bedziesz miał czym rowa wytrzeć
nie zesraj sie ukrofilu bo jak będzie tylko taki papier to biedaku nie bedziesz miał czym rowa wytrzeć
Debil Ja ich tak samo nienawidze jak Ciebie, czarnych, zoltych , ruskow, zydkow, niemcow i w sumie wiekszosc mentalnych polaczkow tez, czyli Ciebie 2x.
Takze tego.. jebal Cie pies.
wytrzyj usta, bo upadlińskie gówno masz na nich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów