Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
prawie nic nie widać, trzeba się dokładnie przyjrzeć
Papier jak papier, wszystko widać , może podkręć jakość ??
Patrzę w kalendarz - koniec marca 2020 roku. Wchodzę na sadola, a tam 1998 rok. Widzę, że wczoraj Nikt_nie był brany na dwa baty przez własnego ojca i wujka, czyli brata ojca. Ojciec wpychał mu kutasa do dupy, wujek zaś do ryja. Potem przybijali sobie piątki, i się zmieniali. Potem wujaszkowi załączyła się faza bicia i zaczął okładać Nikt_Nie najpierw klapsami po tyłku, gdy posuwał go w dupę, następnie walił z liści, a potem pięści swego bratanka po mordzie. W pewnym momencie zajebał mu tak mocno w ryj, że Nikt_nie stracił pamięć. Gdy ocknął się dziś o 8 rano, myślał, że jest 1998 rok, i zaczął wrzucać takie chujstwo na sadola łącząc się przez modem 56k i numer 0202122 wpisując ppp jako hasło.
A więc taka jest twoja historia.
Patrzę w kalendarz - koniec marca 2020 roku. Wchodzę na sadola, a tam 1998 rok. Widzę, że wczoraj Nikt_nie był brany na dwa baty przez własnego ojca i wujka, czyli brata ojca. Ojciec wpychał mu kutasa do dupy, wujek zaś do ryja. Potem przybijali sobie piątki, i się zmieniali. Potem wujaszkowi załączyła się faza bicia i zaczął okładać Nikt_Nie najpierw klapsami po tyłku, gdy posuwał go w dupę, następnie walił z liści, a potem pięści swego bratanka po mordzie. W pewnym momencie zajebał mu tak mocno w ryj, że Nikt_nie stracił pamięć. Gdy ocknął się dziś o 8 rano, myślał, że jest 1998 rok, i zaczął wrzucać takie chujstwo na sadola łącząc się przez modem 56k i numer 0202122 wpisując ppp jako hasło.
Ja pierdole, wszystko Ci się pomyliło Synku, to ja jestem twoim ojcem ,a z wujkiem to my Ciebie brali ... nie pamiętasz już ?
Twoja ulubiona zabawa, bitka na dwa kije. Zawsze mówiłeś !! Tato tato teraz ja z przodu , nie chce być już z tyłu...
A ja na to:
Synu czy wiesz co jest najważniejsze w sexie od tyłu ?
Nie tato, coo ?
Żeby być z Tyłu !!!
Ale Ty już zawsze byłeś z przodu :/
Ehhhh patologiooo
gowniany material, jeszcze bardziej gowniane komentarze.
co to sie dzieje z sadolem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów