📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tia, numer dobry, ogólnie z papierosami to taka chamowata beka zawsze była. Napakować komuś do papierosa włosów czy paznokci, to nieraz palił do porzygu.
Teraz w ramach odszkodowania domieszajcie mu zioła lecznicze. Pozdro.
To było bardzo nieodpowiedzialne ^^
haha, dobry wkręt, pokaże ojcu
i to jest jedyny rodzaj papierosów jakie jestem w stanie zaakceptować. Palcie sobie ludki.
Dam Wam sadole " przepis" na strzelający papieros!
Metoda znana mi z czasów kiedy jeszcze dinozaury wypasały się na łąkach, a słowa gimbus jeszcze nie było.
Do zrobienia żartu potrzebujemy:
- końcówkę metalową z wkładu do długopisu, najlepiej już wypisany.
- odrobinę siarki z zapałki,
- kombinerki,
- papieros,
- palacza lubiącego cudzesy.
Wymienioną końcówkę od wypisanego długopisu czyścimy z resztek atramentu, jeżeli takowy jest.
Zeskrobujemy siarkę z zapałki, i napychamy ją w końcówkę, na maksa ile się da.
Następnie zaciskamy kombinerkami końcówkę, tak aby zamknąć siarkę.
Później pozostaje już tylko włożyć ją do szluga w taki sposób aby nie było tego widać, lepiej głębiej, żeby nasza ofiara miała chwilę przyjemności z palenia( jak kto woli)
I to właściwie wszystko, po podpaleniu wkład rozgrzewa się odpowiednio i jest ... sami zobaczcie.
Zanim zaczniecie kombinować ostrzegam, że robicie to na własną odpowiedzialność!!!
Z moich doświadczeń wynika, że nie jest to niebezpieczne, ale gwarancji nie daję Efekt całkiem fajny i mina palacza też ciekawa:)
Metoda znana mi z czasów kiedy jeszcze dinozaury wypasały się na łąkach, a słowa gimbus jeszcze nie było.
Do zrobienia żartu potrzebujemy:
- końcówkę metalową z wkładu do długopisu, najlepiej już wypisany.
- odrobinę siarki z zapałki,
- kombinerki,
- papieros,
- palacza lubiącego cudzesy.
Wymienioną końcówkę od wypisanego długopisu czyścimy z resztek atramentu, jeżeli takowy jest.
Zeskrobujemy siarkę z zapałki, i napychamy ją w końcówkę, na maksa ile się da.
Następnie zaciskamy kombinerkami końcówkę, tak aby zamknąć siarkę.
Później pozostaje już tylko włożyć ją do szluga w taki sposób aby nie było tego widać, lepiej głębiej, żeby nasza ofiara miała chwilę przyjemności z palenia( jak kto woli)
I to właściwie wszystko, po podpaleniu wkład rozgrzewa się odpowiednio i jest ... sami zobaczcie.
Zanim zaczniecie kombinować ostrzegam, że robicie to na własną odpowiedzialność!!!
Z moich doświadczeń wynika, że nie jest to niebezpieczne, ale gwarancji nie daję Efekt całkiem fajny i mina palacza też ciekawa:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów