📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Palenie zabija.
Nie tyle po obejrzeniu, co po przeczytaniu "ździwiłem" się lekko
Zdziwienie* bla bla
- Yoda
Nawet kur** w żartach 0:21 Allah ak... - myślał chyba że zginie i nie dokończył ciapaty skurwysyn!
ta, u nich istnieją nawet papierosy samobójcy. Moja wyobraźnia prawie słyszała cichutkie allah akbar tuz przed jebnięciem.
MPas napisał/a:
Ponoć dosłownie zabijający efekt jest jak się komuś wciśnie kawałek paznokcia do papierosa.
Ojciec mi opowiadał że w wojsku tak robili jak ktoś fajki podpierdalał. Rzyganie gwarantowane.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów