Co... murzyn papierowy magik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ani to murzyn, ani magik, na zrobionego z papieru też nie wygląda, ale efekt zajebisty.
sam jesteś murzyn
To jest hindus Okulistę musisz chyba odwiedzić
dokładnie - to Hindus. a tak naprawdę, to jest "ciapaty właściwy", bo czasem arabstwo także nazywają ciapakami...
DiCarpio jak cie czytam wydaje mi sie że sam jestes murzyn ludzie cywilizowani nie piszą na tak niskim poziomie
kreoo1 napisał/a:
DiCarpio jak cie czytam wydaje mi sie że sam jestes murzyn ludzie cywilizowani nie piszą na tak niskim poziomie
Dlaczego kogokolwiek miałaby obchodzić opinia kretyna, który nie zna interpunkcji i znaków diakrytycznych?
Było i też ktoś napisał że murzyn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów