Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
T................h 2013-01-02, 15:34 59
Ale ktoś sobie zrobił jaja. Gdyby tak było to w internecie już by wisiały zdjęcia Benego w opierdolonej szacie a nic takiego nie ma. Fake i chuj
Zgłoś
grzybobranie 2013-01-02, 15:38 24
opis "źródła"

informator codzienny
Fakty, wiadomości, rzeczywistość. Bez filtra.
O Informatorze

Niniejsza strona ma, przynajmniej w założeniu, charakter humorystyczny. Zawarte na niej informacje prawdopodobnie nie są zgodne z rzeczywistością, z wyjątkiem tych dotyczących Jarosława Gowina; te są absolutnie prawdziwe. Redakcja nie odpowiada za Polskę.
+++++++++++
Zgłoś
adiemus36 2013-01-02, 15:44 2
Zajebisty artykuł
Zgłoś
konto1981 2013-01-02, 16:02 5
Zgłoś
przemo93c 2013-01-02, 16:53
Nie zajebisty artykuł tylko fake, poszukajcie informacji sobie sami a nie wierzcie w słowa każdego kto coś tu wrzuca...
Zgłoś
l................z 2013-01-02, 17:31 4
Tak wlasnie media robią niektorym z mozgu wode. I dlatego tusk rzadzi i rucha nas w dupe
Zgłoś
Szalej 2013-01-02, 17:32
kurwa nie doczytalem do konca a juz dalem piwo...
Zgłoś
Crossblade 2013-01-02, 17:42 34
wku**rwnia mnie nagonka na wiarę chrześcijańską. Mam dystans do wsystkiego, ale to co żydo media teraz odpier***alają to przesada. I jeszcze jak czytam wypowiedzi na Sadolu zdebilałych 12letnich ateistów wrzucających foty ośmieszające np. Jezusa to serio pytam się jakie wy macie IQ ? Kwestia chwili aż jakieś brudasy będą walić w dupy wasze matki, żony i córki a Wy będziecie mieli ch**a do gadki ( zanim ktoś będzie się wymądrzał - co się dzieje dzisiaj z Ciapatymi we Francji, Niemczech czy nawet Anglii ) a wiecie czemu ? Bo Was ciapaci zajebią. Jak który debil wrzuci fote allacha z chujem w ryju dostanie kule w łeb, albo mu się jakiś brudas wysadzi na chacie, bo będzie wierzył że allach da mu w raju w nagrode do jebania stado dziewic !!!
Zgłoś
maxvolumePL 2013-01-02, 17:49 4
up nie wrzucaj do jednego worka, pojęcia Polskości i Patriotyzmu z wiarą Chrześcijańską. Gdyby trzeba było, pierwszy bym wyszedł na ulicę odjebac paru brudasów.
Zgłoś
androgenius 2013-01-02, 17:52 48
@2up

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
maxvolumePL 2013-01-02, 18:00 11
androgenius napisał/a:

@2up
Obrazek

Widzę, że sylwester ci się udał... Btw, pozdrów chłopaka
Zgłoś
longlong7 2013-01-02, 18:09
nie uważacie że gdyby tak się działo w tv by o tym wrzało?
Zgłoś
c................r 2013-01-02, 18:51
Haha, niezły dżołk, dałem piwo
Zgłoś
MareKSG 2013-01-02, 19:43 6
Katolicy wam nie narzucają swojej wiary, więc czemu wam zależy na narzucaniu im swojej niewiary? I nie, nie jestem katolem, ale dziwi mnie nagonka na kogoś kto nic złego wam nie robi. Chyba, że to wyładowywanie złości za to, że mamusia kazała iść do kościoła.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów