📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ale ktoś sobie zrobił jaja. Gdyby tak było to w internecie już by wisiały zdjęcia Benego w opierdolonej szacie a nic takiego nie ma. Fake i chuj
opis "źródła"
informator codzienny
Fakty, wiadomości, rzeczywistość. Bez filtra.
O Informatorze
Niniejsza strona ma, przynajmniej w założeniu, charakter humorystyczny. Zawarte na niej informacje prawdopodobnie nie są zgodne z rzeczywistością, z wyjątkiem tych dotyczących Jarosława Gowina; te są absolutnie prawdziwe. Redakcja nie odpowiada za Polskę.
+++++++++++
informator codzienny
Fakty, wiadomości, rzeczywistość. Bez filtra.
O Informatorze
Niniejsza strona ma, przynajmniej w założeniu, charakter humorystyczny. Zawarte na niej informacje prawdopodobnie nie są zgodne z rzeczywistością, z wyjątkiem tych dotyczących Jarosława Gowina; te są absolutnie prawdziwe. Redakcja nie odpowiada za Polskę.
+++++++++++
Nie zajebisty artykuł tylko fake, poszukajcie informacji sobie sami a nie wierzcie w słowa każdego kto coś tu wrzuca...
Tak wlasnie media robią niektorym z mozgu wode. I dlatego tusk rzadzi i rucha nas w dupe
wku**rwnia mnie nagonka na wiarę chrześcijańską. Mam dystans do wsystkiego, ale to co żydo media teraz odpier***alają to przesada. I jeszcze jak czytam wypowiedzi na Sadolu zdebilałych 12letnich ateistów wrzucających foty ośmieszające np. Jezusa to serio pytam się jakie wy macie IQ ? Kwestia chwili aż jakieś brudasy będą walić w dupy wasze matki, żony i córki a Wy będziecie mieli ch**a do gadki ( zanim ktoś będzie się wymądrzał - co się dzieje dzisiaj z Ciapatymi we Francji, Niemczech czy nawet Anglii ) a wiecie czemu ? Bo Was ciapaci zajebią. Jak który debil wrzuci fote allacha z chujem w ryju dostanie kule w łeb, albo mu się jakiś brudas wysadzi na chacie, bo będzie wierzył że allach da mu w raju w nagrode do jebania stado dziewic !!!
up nie wrzucaj do jednego worka, pojęcia Polskości i Patriotyzmu z wiarą Chrześcijańską. Gdyby trzeba było, pierwszy bym wyszedł na ulicę odjebac paru brudasów.
@2up
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Haha, niezły dżołk, dałem piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów