Parodia Biskupów i Kościoła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie powiem kim jesteś bo dostane warna. I tobie się warn należy IV 4.5
kisskiss klerykalna pało zamknij dupę bo śmierdzi
to prawda, że żabojady mają problemy z religią, ale napewno nie jest nią chrześcijaństwo, tylko gdyby zrobili film gdzie zamiast biskupów było by kilku imamów, zaraz spłoneło by kilka aut na przedmieściach Paryża
Jeden z najlepszych filmików (z wyłączaniem działu Hard) zamieszczonych na tym portalu!!
Piwo zasłużone leci
Tępić czarną hołotę
(już czuje ataki katoli... Ahh bezcenne
Piwo zasłużone leci
Tępić czarną hołotę
(już czuje ataki katoli... Ahh bezcenne
Powiem wam tak: Kler i katolicy mają swoje za uszami, zawsze byłem całkowicie anty, ale właściwie to oni są jedynym co chroni nasz kraj przed najazdem ciapatych. We Francji chcieli kraj świecki, a mają muzułmański. To ja już wolę klechę rozbijającego się mercedesem niż to.
Spawacz123 napisał/a:
Bo gdyby ja mu bym odpisał to bym dostał warna x3@Czesiek181
Pod każdym swoim filmikiem wypisujesz ten sam komentarz?
Cytat:
Nie powiem kim jesteś bo dostane warna. I tobie się warn należy IV 4.5
nie wnikaj w hołotę, za mało dostał od proboszcza, to hejci
W sumie śmieszne, w końcu trzeba mieć do siebie dystans. Fajnie, że katolicy tak mają i potrafią się śmiać z samych siebie i z siebie nawzajem.
Nie to co żydzi, jehowi, muzułmanie, buddyści i wiele, wiele innych nacji. Oni najpewniej znaleźli by oprawców i w najlepszym, wypadku ukamienowali czy co oni tam w dzisiejszych czasach mają za tortury...Z nas możecie cisnąć beke do woli, a do tego my sami jeszcze się z siebie ponabijamy co więcej utożsamiamy się z takimi poglądami na tyle, że podobnie jak wiele nacji nas, tak i my znienawidzimy własne dziedzictwo kulturowe!
Przy okazji polecam obejrzeć filmik poniżej, w dość ciekawy sposób obrazuje to co mają na nasz temat do powiedzenia np. Żydzi...
Filmik zamieściłem z posta użytkownika @Tumislav
Nie to co żydzi, jehowi, muzułmanie, buddyści i wiele, wiele innych nacji. Oni najpewniej znaleźli by oprawców i w najlepszym, wypadku ukamienowali czy co oni tam w dzisiejszych czasach mają za tortury...Z nas możecie cisnąć beke do woli, a do tego my sami jeszcze się z siebie ponabijamy co więcej utożsamiamy się z takimi poglądami na tyle, że podobnie jak wiele nacji nas, tak i my znienawidzimy własne dziedzictwo kulturowe!
Przy okazji polecam obejrzeć filmik poniżej, w dość ciekawy sposób obrazuje to co mają na nasz temat do powiedzenia np. Żydzi...
Filmik zamieściłem z posta użytkownika @Tumislav
No i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie?Zdajesz sobie sprawę z tego co...
A chuj z tym.
A chuj z tym.
@Up
Przyznam, że jak patrzę na muzułmanów czy żydów to tak... jestem dumny! Nasze kobiety nie chodzą w workach ze szparką na oczy, nie uczą mnie od małego o nienawiści i dziewicach, które dostane po samobójczym ataku...
ale co tam, w sumie faktycznie pewnie pieprze bzdury zatem nie ma się co złościć i obrzucać obelgami, przecież t wolny kraj, po prostu mnie ukamienuj, proszę masz tu instrukcje:
Obrazek
Przyznam, że jak patrzę na muzułmanów czy żydów to tak... jestem dumny! Nasze kobiety nie chodzą w workach ze szparką na oczy, nie uczą mnie od małego o nienawiści i dziewicach, które dostane po samobójczym ataku...
ale co tam, w sumie faktycznie pewnie pieprze bzdury zatem nie ma się co złościć i obrzucać obelgami, przecież t wolny kraj, po prostu mnie ukamienuj, proszę masz tu instrukcje:
Obrazek
Tak, świete francuzi. Wiecie co jest ważne. Obrażajcie kościół katolicki, w tym czasie muzłumanie powoli wypierają was z waszego karaju, mordują i gwałcą na ulicach. Ale to oczywiście wina katolików. Tak trzymać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów